Johanneberg - Almedal

Grafiska vägen 4A

Alla bilder

Kvadratsmart nyproduktion med högt läge och stor balkong!

1.5 rok 35 kvm 2 501 kr/mån

Högt upp i huset ligger denna kvadratsmarta och toppmoderna gaveletta med exklusiva inredningsval och stor balkong. Här möts vi av en bostad med en fördelaktig gavellägenhet och en öppen, social planlösning. Ljusinsläpp från två väderstreck ger en luftig bostad där ljuset fritt flödar mellan rummen. Genomgående finns mattlackad och vitpigmenterad 3-stavsparkett i ask samt ljusa väggar i alla rum. Ett smakfullt Marbodal-kök med exklusiva tillval ger karaktär åt detta genomtänkta hem. Helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare bidrar till en bekväm vardag. Sovrum med gott om utrymme för en säng och tillhörande sängbord. Bostaden är ansluten till Skanska SmartHem vilket möjliggör att du kan styra bl.a. dina eluttag och dörrlås samt få notiser om brandvarnare via en mobilapp. Du kan låsa och låsa upp dörren via mobil från vart som helst i världen. Nyckelfri säkerhetsdörr som är installerat med Yale Doorman, köksinredning i färgen granit och det påkostade golvet i vitpigmenterad ask är bara några av tillvalspaketet.

I attraktiva Almedal bor men inom gångavstånd till Ica Maxi, Willys, Nordic Wellness, restauranger, vårdcentraler och skolor. Spårvagnen utanför tar er till Korsvägen som Mölndals centrum under 5 minuter. Naturområden så som Delsjön och Safjället erbjuder till ett aktivt naturnära liv..

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i hallen med vitpigmenterad 3-stavsparkett i ask och vitmålade väggar som är genomgående i hela lägenheten. Här finner vi god plats för avhängning till vänster samt goda förvaringsmöjligheter genom de inbyggda garderoberna.

Vidare in i bostaden möter du en öppen och social planlösning med kök och vardagsrum. Stora fönster åt två väderstreck släpper in rikligt med ljus, skapar en luftig atmosfär och bjuder in till gemenskap. Här har du möjlighet att inreda efter din egen smak och stil, med plats för soffgrupp med tillhörande bord, mediamoduler samt matbord. Från detta utrymme når du även bostadens balkong.

Köket har köksinredning från Marbodals serie Vinga i färgen Granit med handtag i rostfritt samt laminatbänkskiva. Miljöklassade rostfria vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Sovalkoven har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaring i en garderob. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Tidlöst badrum med klinkergolv i svart kustgranit och helkaklade väggar i matt vitt kakel i halvstensförband. Inredningen består wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med vikväggar i grått glas och takdusch. Här finns även en kombimaskin från Siemens med arbetsbänk ovan samt svart väggskåp.
Brf/BF

Förening

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 90 lägenheter. Brf Stickan registrerades 2020. Föreningen äger en del av fastigheten Göteborg Kallebäck 2:10 med adress Grafiska vägen 4A. Flerbostadshus i 11 plan varav 9 bostadsplan. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av Skanska Sverige AB.

Brf Stickan är en Svanenmärkt fastighet där stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen. Utöver detta har föreningen även en rad andra funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Föreningen har solceller, laddstolpar för elbil, snålspolande kranar, cykelpool och energisnåla fönster för att ge några exempel. Brf Stickan ligger i kvarteret Tändstickan som har fått namnet eftersom en tändsticksfabrik låg här fram till 30-talet. Inflyttning var i februari/mars 2022.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns barnvagns-/rullstolsrum. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter har egen tvättutrustning. I cykelrummet i garageplan erbjuder föreningen medlemmar gratis medlemskap i Brf Stickans cykelpool. I poolen finns det tillgång till två elcyklar och en ellastcykel.
Skyddad innergård med gräsytor, planteringar, trädäck, umgängesytor, en liten lekplats samt låst cykelförråd. Innergården delas med Brf Plånet samt två hyresfastigheter.

Parkering

Föreningen förfogar över 28 platser som är fördelade i ett garage under byggnaden och i ett garage hos Kungsleden bredvid. Platserna hos Kungsleden kostar 1 395 kr/mån och platserna i garaget under byggnaden kostar ca 1 600kr/mån. Kostnad för elbilsladdning tillkommer. Till platserna under byggnaden är det en viss kö och till garaget bredvid är det ingen kö (2023-09-28).

Tvärs över gatan är det är gratis att stå utmed Fredriksdalsgatan, Brynolfsgatan och Falkenbergsgatan (undantag om ca 30 m på Falkenbergsgatan).

Renoveringar

Fastigheten är nyproducerad och har därmed inga utförda eller planerade underhåll den närmsta tiden. Föreningen planerar 2024 att genomföra garantibesiktning.
Namn
Brf Stickan
Adress
Grafiska vägen 4A
Byggnadsår
2021-2022
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-2949
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftsändringar finns i föreningen.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
90 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
1.5 rum och kök
Boarea
35 m²
Våningsplan
Våning 7 av 9. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
2 501 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme. Obligatoriskt tillägg tillkommer avseende TV/bredband/tele 110 kr/månad.
Andel i föreningen
0.95296%
Indirekt nettoskuldsättning
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 44177
Slutpris
1 975 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2021-2022
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Föreningen är ansluten till TV och Bredband via Telenor. Bredband 250/250 Mbit/s, TV-grund och Telefoni Mini.
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-Ventilation

Parkering

Ja
Driftkostnader
Hushållsel
330 kr
Vatten/avlopp
130 kr
Försäkring
106 kr
Summa
566 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Almedal är en del av en ny, framväxande stadsdel, kallad Södra Centrum – ett levande kvarter med en skön mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. I takt med att staden utvecklas och byggs ut, blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Inom några år beräknas området ha fått 2500 fler bostäder, vilket även skapar behov av fler nya butiker, caféer och restauranger. Längs med Mölndalsån planeras ett grönt och lummigt promenadstråk, med små gångbroar och sittplatser. Kort sagt – ett område för en aktiv storstadsmänniska, som prioriterar livskvalitet, harmoni och en enkel vardag.

Kommunikation

Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Spårvagn 2 och 4 trafikerar frekvent närmaste hållplats Almedal och tar Dig snabbt till stadens puls eller mot centrala Mölndal.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse