Sannegårdshamnen

Ceresplatsen 2

Alla bilder

Drömhem i unik förening med fri tillgång till Hagabadet!

2.5 rok 77 kvm 3 851 kr/mån

Nu erbjuds möjlighet förvärva ett unikt drömboende i attraktiva Brf Residens Sannegården. I Brf Residens är det sällan en bostad till försäljning. Denna bostad är en rymlig moderiktig tvåa med stor inglasad uteplats för livsnjutaren som vill ha ut det extra av livet. Här erbjuds öppna sociala ytor som sprider ljuset behagligt över hela bostaden och gör boendet behagligt. Den stora uteplatsen är inglasad och ligger i söderläge mot Brfs lugna innegård. Här ryms loungegrupp för stort sällskap och trevlig avkoppling eller varför inte en mysig grillkväll.

Rymligt vardagsrum med plats för såväl matplats som stor soffgrupp. Trevligt modernt kök med köksö med extra förvaringsmöjligheter samt öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinparken innehåller det mesta som induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd som bidrar till bekvämlighet. Vita luckor med svarta vitvaror skänker en exklusiv känsla. Sovrummet finns i bostadens lugna del och erbjuder två skjutdörrsgarderober. Intill entrén finns skjutdörrsgarderob och klädkammare/extra sovrum. Centralt i bostaden finns ett helkaklat badrum med det mesta av bekvämlighet. Med Brfs goda ekonomi och bostadens låga avgift gör detta bostaden till ett mycket attraktivt boende. Brf tar år efter år beslut i en avgiftsfri månad.

I populära Brf Residens har medlemmarna fri tillgång till Hagabadet, dess pooler och bastu. Ta på dig badrock från Hagabadet, ta hissen ner till entréplan och njut av er fria tillgång till en magisk spaanläggning där harmoni står i centrum. Detta kan även användas exklusivt efter stängning från sen kväll till midnatt. Medlemmarna har även tillgång till det breda utbudet av yoga och träningspass samt reception med enklare café. Givetvis ingår det även tillgång till gym i huset eller hos Fitness24Seven. Här blir boendet en livsstil! Sannegården inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö..

Varmt välkommen!

Beskrivning

Interiör

Moderiktig tvåa med stor inglasad uteplats för livsnjutaren som vill ha ut det extra av livet. Här erbjuds öppna sociala ytor som sprider ljuset behagligt över hela bostaden och gör boendet behagligt. Den stora uteplatsen är inglasad och ligger i söderläge mot Brfs lugna innegård. Här ryms loungegrupp för stort sällskap och trevlig avkoppling eller varför inte en mysig grillkväll.

Rymligt vardagsrum med plats för såväl matplats som stor soffgrupp. Trevligt modernt kök med köksö med extra förvaringsmöjligheter samt öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinparken innehåller det mesta som induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd som bidrar till bekvämlighet. Vita luckor med svarta vitvaror skänker en exklusiv känsla. Sovrummet finns i bostadens lugna del och erbjuder två skjutdörrsgarderober. Intill entrén finns skjutdörrsgarderob och klädkammare/extra sovrum. Centralt i bostaden finns ett helkaklat badrum med det mesta av bekvämlighet.
Brf/BF

Förening

Detta livsstilsboende med bästa läge i Sannegårdshamnen och marinan som granne, är för den som verkligen vill njuta av livet.
I Brf Residens Sannegården får ni ett livstilsboende utöver det vanliga. Inte nog med att ni bor granne med Sannegårdshamnen med mysiga promenader längs kajen, caféer och restauranger så får ni som medlemmar fri tillgång till Hagabadet i entréplan. Som VIP-medlem får ni fri tillgång till spa, gruppträning, yoga och föreningens privata VIP-rum där ni har tillgång till tv, iPad, dagens tidning eller varför inte umgås en stund med grannarna. Gemensamma utrymmen att tillgå i huset är ett mindre gym, källarförråd, cykel- och barnvagsnrum. I receptionen finns även ett café där lättare mat och dryck kan inhandlas. Föreningen har en privat innergård mellan husen.

Medlemmarna i föreningen kan även teckna ett kostnadsfritt medlemskap hos Fitness24seven.

Brf äger fastigheten Lindholmen 37:1 med adresserna Ceresplatsen 1-3. Antalet lägenheter i föreningen är 67 med en total boarea 5034,5 kvm och lokalarea 954 kvm med byggår 2012-2013. Husen är byggda med höga miljökrav och har värmeåtervinning av ventilationsluften.

Kontroll med styrelsen, hemsida och årsredovisning. Vi ansvarar inte för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder er som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för er.

Gemensamma utrymmen

Det finns källarförråd och cykelrum och i husets entré möts du av Hagabadets SPA med pool och bastu. Som boende har du fri tillgång till poolen och yoga samt mycket bra rabatt på spabehandlingar. I entréplan finns även ett minigym, med bland annat roddmaskin, cross-trainer, löpband och cykel. I föreningens privata VIP-lounge kan du slå dig ner i soffan använda Ipaden, se på TV och småprata med grannarna.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 bilplatser (800-1200kr/mån) som hyrs ut till medlemmar via det helägda dotterbolaget Sannegården Parkering AB. Intern kö tillämpas. Förutom de 37 bilplatserna har föreningen även 2 mc-platser i garaget. Alternativ för parkering finns i området och går att hyra via Göteborgs kommun.

Renoveringar

2020: OVK-besiktning.

Då föreningens hus är relativt nybyggda finns inga större renoveringar planerade. Se årsredovisningen för löpande underhåll.
Namn
Brf Residens Sannegården
Byggnadsår
2012/2013
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Fast.beteckning
Göteborg Lindholmen 37:1
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-9950
Föreningens ekonomi
Väldigt god ekonomi i föreningen. Föreningens skuld per kvm är väldigt lågt jämfört med andra bostadsrättsföreningen i den här åldersklassen. Senaste fyra åren har de haft en avgiftsfri månad. Januari 2021 beslutades om avgiftsfri månad, nya beslut tas år för år. Inga avgiftsförändringar är beslutade i dagsläget.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
67 st
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Privat innergård som enbart nås av de boende mellan Ceresplatsen 2 och Ceresplatsen 3.
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
2.5 rum och kök
Boarea
77 m²
Våningsplan
Våning 2 av 7. Hiss finns.
Månadsavgift
3 851 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bredband från Com Hem och fri tillgång till Hagabadet i huset samt gymkort hos Fitness24Seven.
Andel i föreningen
1.5%
Indirekt nettoskuldsättning
526 416 kr.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 592 - A 1101
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Slutpris
3 950 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2012/2013
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Bredband 100/100 och TV silver från Comhem ingår i avgiften.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Renoveringar

Se Brf årsredovisningen och informativa Hemsida.

Uteplats

Ja

Bilplats

Föreningen har tillgång till 37 bilplatser (800-1200kr/mån) som hyrs ut till medlemmar via det helägda dotterbolaget Sannegården Parkering AB. Intern kö tillämpas. Förutom de 37 bilplatserna har föreningen även 2 mc-platser i garaget. Alternativ för parkering finns i området och går att hyra via Göteborgs kommun.
Driftkostnader
Hushållsel
513 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
158 kr
Summa
771 kr/mån
Antal personer i hushållet
1 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Sannegårdshamnen, med sin bågformade hamnbassäng, byggdes 1908 och har framförallt använts för kol- och kokshantering men även fungerat som salthamn. I början av 2000-talet startade förnyelsen av Sannegårdshamnen med bostäderna på den östra sidan av hamnbassängen och fortsatte därefter på den västra sidan. Förutom Sannegårdshamnens egna tillgångar finns mycket att upptäcka på promenadavstånd både i västlig och östlig riktning. Mellan Färjenäsparken i väster och Frihamnen i öster går en sju kilometer lång kajpromenad markerad av vita stolpar med vågmönster på. Längs kajpromenaden hittar du parker, restauranger, kaféer och sköna sittplatser i sollägen. Du passerar över fyra vackra broar, upplever spännande skulpturer och ser både gammal och ny arkitektur.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Övrigt

Samtliga skolstadier finns representerade i närområdet. Här finns flera förskolor, fem grundskolor, varav en för rörelsehindrade barn och ungdomar, samt många gymnasieskolor där några har specialinriktning som t ex Ester Mosessons Gymnasium. På Lindholmen finns dessutom Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. På Västra Eriksberg finns Taubeskolan för åk 0-6 och förskola. Herrgårdsskolan åk F-9 och Centrina åk 6-9 (friskola) ligger på Lindholmen.

anmäl intresse