Kortedala

Fullmånegatan 42

Alla bilder
+

Välskött parhus med områdets bästa läge?

4 rok varav 3 sovrum 99/4 kvm 414 kvm tomtarea
Med ett av områdets bästa lägen har vi nu nöjet att erbjuda ett charmigt och välplanerat parhus i två plan. Huset är beläget i populära och fridfulla Södra Kortedala. Här bor man både lummigt och ostört längst in på gatan samtidigt som man får mycket sol långt fram på kvällen. På entrésidan finns det ett stensatt parti och gräsmatta och på baksidan finns den härliga stensatta altanen med soligt sydvästläge. Bostaden har en trivsam planlösning med kök och vardagsrum på nedervåningen och sovrummen samlade på övervåningen. Självklart finns det badrum på båda våningarna. Intill huset finns ett garage och även ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Fiber finns draget till gatan. Huset är ett ComHem hus. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad. Här bor du intill den rofyllda skogsdungen i slutet på en återvändsgata beläget i ett familjevänligt område. Inom gångavstånd finner ni skolor, kommunikationer och Kortedala torg med allmän service.

Välkommen till ett hus och område ni kommer att trivas i!
Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Välkomnande entréparti med gräsmatta och plantering. Den uppvuxna trädgården omger bostaden så ni kan gå runt huset till den fantastiska baksidan med dess stora altan. Här kan Du njuta av solen under så gott som hela dagen. Inne i bostaden välkomnas ni av en trevlig hall med plats för ytterkläder och lättare möblering. På golvet ligger ett praktiskt och lättskött klinkergolv som löper vidare in i köket.

Till höger om entrén möts Du av plats för ytterkläder och det charmiga köket med matplats och utrymme för stort matbord framför fönster och ljusa skåpluckor, fin kakel ovan disk- och arbetsbänk. Utrustningen består av diskmaskin, spis med ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har direkt anslutning till generös uteplats i soligt sydvästläge. Härliga middagar med familj och vänner kan avnjutas här. Som sista hus vid en återvändsgata får Du en väldig privat känsla med naturen som närmaste granne.

Till vänster i hallen möts Du av det renoverade halvkaklade badrummet. Här finns vägghängd toalett, golvvärme, handfat med kommod samt duschhörna.

I anslutning till entré är den praktisk tvättstugan till glädje för alla småbarnsföräldrar när barnen varit ute och lekt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsdel om så önskas.

Övre plan rymmer möblerbar hall. Här finns det perfekt utrymme för hemmakontoret.

Master bedroom är ett vackert och rymligt rum där det finns gott om plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och annat önskvärt möblemang. Två fönster mot fastighetens baksida och utgång till balkong i utmärkt solläge.

Sovrum invid master bedroom har även det plats för säng, skrivbord och förvaringsmöblemang. Även här fönster mot baksida.

Ytterligare sovrum som med fördel kan användas som barnrum eller arbetsrum.

Även på detta plan finns det ett stort badrum. Utrustat med badkar, handdukstork, handfat med kommod, toalett samt förvaringsskåp.
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
4 rok varav 3 sovrum
Boarea/biarea
99/4 kvm
Tomtareal
414 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastighetsbeteckning
Kortedala 29:15

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 ½ plans Parhus
Byggnadsår
1994
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Tegel samt trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el)
Fönster
3-glasfönster
Energiprestanda
123 kWh/m² år

Renoveringar

2012 Renovering badrum nedre plan
2012/2013 Renovering kök
2016 Nya paneler ytterväggen, söderläge
2011 Installation ny frånlufts värmepump

Tomten

Uppvuxen trädgårdstomt.

Uteplats

Stensatt uteplats i söderläge.
Driftkostnader
El
10 010 kr
Vatten/avlopp
300 kr
Renhållning
1 000 kr
Hushållsel
5 004 kr
Samfällighet
11 400 kr
Totalt
27 714 kr/år
Personer i hushåll
2 st

OBS!

Elkostnad!
Beräknad uppskattning av uppvärmnings kostnaden då denna är en del av den totala elkostnaden.

Göteborg Stad Kretslopp och Vatten!
Årskostnaden för va samt renhållning uppgår till ett årligt belopp av 1 300 kr, varför det görs en uppskattning av fördelningen av totalkostnaden.

Samfällighet/GA!
Under denna rubrik ingår vatten, avlopp, snöröjning, renhållning, el, tele, väg och underhåll. De skilda kostnadsposterna under denna rubrik har till dels egna kostnadsrubriker.

Dokument/länkar
Ekonomi

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde
2 199 000 kr (fastställt 2018, värdeår 1994)
Byggnadsvärde
1 393 000 kr
Markvärde
806 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ planbestämmelser

Rättigheter / Gemensamhets-anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kortedala GA:10, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kortedala GA:2, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kortedala GA:5


Förmån: Officialservitut Tillträde För Underhåll, 1480K-2006F98.5
Planbestämmelser
Detaljplan (1991-10-29)

Övrigt

Bebyggelsen ligger på naturmark i södra delen av Kortedala. Husen är placerade utefter en gemensam entrégata. Gatan får en naturlig avslutning med vändplats mot ett vackert bergsparti. En mindre närlekplats ligger i anslutning till naturmarken. Tar man några steg upp på bergsknallarna öppnar sig en betagande landskapsvy mot söder. I områdets sydöstra hörn ligger en större kvarterslekplats och härifrån leder en gångväg genom skogen ner till Kviberg. Spårvagnshållplatsen Runstavsgatan ligger på 400-500 meters promenadväg från husen. Hållplatsen trafikeras av linje 6, 7 och 11. Restiden till Centrala Göteborg är 12 minuter. Vid hållplats norrut är Kortedala Torg (800-900 meters gångväg). Där finns ett större serviceutbud..

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse