Bohus

Uppegårdsvägen 11

Alla bilder

Charmig 2-plans gavelradhus med härlig utsikt!

7 rok varav 5-6 sovrum 130/130 kvm 341 kvm tomtarea
Med toppenläge i lugna och trivsamma Bohus finner ni denna rymliga gavelradhus om en totalyta på hela 260 kvm. Ett av områdets bättre lägen med stor potential. Här erbjuds en väldisponerad boende i två plan med fem sovrum och en lättskött tomt om 341 kvm. Insynsskyddad uteplats med sol hela dagen samt balkong mot grönskan. Rymlig uppfart med både parkeringsplats och garage. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Här bor ni i hjärtat av Bohus, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, trevliga grannar och Uppegårdsvägens lekplats som är väldigt uppskattad av barnen i området. Nere i centrum finner du enklare service såsom mataffär, restaurang, vårdcentral/bvc och skola. Pendelstationen är en kort promenad bort där du når Göteborg central på ca 14 minuter. Detta är en bostad med perfekt läge i Bohus.

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Disponering som följer;

Entréplan:
Prydlig entrésida välkomnar med stensättningar och planteringar. Vi välkomnas in i en hall med praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare in i hallen bjuds på utmärkta avhängningsmöjligheter samt garderob. Direkt till vänster finner vi radhusets första stora vardagsrum, med härligt stora fönsterpartier och utgång till balkong. På entréplan hittar vi även husets båda badrum och tvättstuga. Här erbjuds även ett trivsamt kök med härlig ljusinsläpp och utsikt. Gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade och invid fönstret ligger en stor matplats för trevliga middagar och gott om plats att umgås. Tre av husets sovrum återfinns på denna våning. Första sovrummet har en magisk utsikt från fönster i vinkel. Andra sovrummet var från början två rum, som numera är ett enda stort sovrum. Kan med enkla medel göras om till original planlösningen. Det största sovrummet på denna våning som med fördel blir föräldrarsovrum har gott om förvaring och här får ni enkelt plats med både dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang.

Suterrängsplan:
Trappan som leder oss ner i ett oerhört rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett stort allrum med gott om plats för större soffgrupp och mysiga fåtöljer framför braskaminen. Ett stort härligt rum för barn och ungdomar och deras kompisar att umgås. Via vardagsrummet når ni även husets baksida och trädgård. På suterrängsplan finner vi ytterligare ett stort rum, perfekt för barnens hobbyaktiviteter. Innanför allrummet finns ett generöst förråd som rymmer allt du inte vill ha framme. I andra delen av detta våningsplan finner ni husets sista sovrum med separat klädkammare.
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
7 rok varav 5-6 sovrum
Boarea/biarea
130/130 kvm
Tomtareal
341 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastighetsbeteckning
Skårdal 62:14

Om fastigheten

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1970
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Betong/Lättbetong med utreglade ytterväggar
Bjälklag
Betong
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Papp
Plåtarbete
Plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärmepump
Fönster
3-glasfönster
Energiprestanda
43 kWh/m² år

Renoveringar

2016-17: Byte av tvättmaskin och torktumlare.
2013: Huset målades om.
2011: Byte av samtliga fönster i huset, med undantag av tre i matsalen. Ny träfasad på framsidan samt ny garageport.
2007: Bergvärme installerades, dränering av framsidan och nya stenplattor sattes ut
2005: Vardagsrummet på bottenplan med ekparkett och braskamin.
1997-2000: Hela köket med vitvaror. Duschrummet kaklades, fem av rummen tapetserades och ekparkett lades in.
1985-90: Byte av takpapp och plåtrännor. Lufttrumma med fläkt installerades i källarens stora förråd. Byte av vägg och golvmattor i duschrum, badrum och tvättstuga.

Tomten

Tomtarea: 341 kvm

Uteplats

Härlig insynsskyddad uteplats på radhusets framsida. Här finner du även balkong och utgång till trädgård från husets vardagsrum.
Driftkostnader
El
14 200 kr
Vatten/avlopp
4 800 kr
Renhållning
1 900 kr
Sotning
300 kr
Hushållsel
3 500 kr
Samfällighet
1 300 kr
Totalt
26 000 kr/år
Dokument/länkar
Ekonomi

Taxeringsvärde

Taxeringsvärde
2 305 000 kr (fastställt 2018, värdeår 1970)
Byggnadsvärde
1 583 000 kr
Markvärde
722 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ planbestämmelser

Rättigheter / Gemensamhets-anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Ale Surte GA:13


Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 15-IM1-46/35.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 15-IM1-46/484.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 15-IM1-46/485.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 15-IM1-52/531.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 15-IM1-53/1492.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Kraftledning Mm(5 st)
Planbestämmelser
Byggnadsplan (1967-08-11)

Övrigt

Charmen med Ale kommun är naturen. Badsjöarna är små idyller, fiskesjöarna lockar många gäster varje år och naturreservatet Risveden som kärna är storslagen upplevelse. I Ale finns dessutom utsökta möjligheter att kombinera aktiviteter med naturupplevelser. För den golfintresserade erbjuder Kungs-gården i Alvhem en 18-hålsgolfbana som omges av skön och grön natur. Den som inte svingar klubban kan gå en kulturstig. Utöver golfbanan i Alvhem erbjuds en 18-hålsbana utöver det vanliga i Nödinge. Som en av de första banorna i landet får Nödinge sandtäckta fairways, krypven överallt och golfbilar till alla som önskar. Repslagarmuseet är ett industriminne i Älvängen i Ale kommun. Repslagarmuseet startades 1996. Anläggningen har en 270 meter lång fungerande repslagarbana som har använts till att tillverka tågvirket till ostindiefararen Götheborg. Risveden är paradiset för den naturintresserade med sitt fiske, bad, vandringar, bär- och svampplockning. Göteborgs närmaste vildmark är ett vidsträckt område och med sina omkring 20 000 hektar är det Västsveriges största sammanhängande skogsområde. Här finns stora ännu orörda gammelskogar och ett stort antal myrmarker, sjöar och tjärnar. Ströms slottspark är en favoritplats hos Lilla Edet-borna. Parken ligger längs med Göta älvs strand och bjuder in till stunder med familj och vänner. Kanske på en picknickfilt?

Har du spring i benen finns det en rad aktiviteter, exempelvis kan du spela boule och träna i utomhusgymet. Här anordnas även konserter och för den kaffesugne finns trevliga Ströms slottscafé. I Lilla Edet finns Sveriges bästa laxfiske. Varje år fångas ungefär 1 000 laxar på den cirka 700 meter långa fiskesträckan. Det är här som laxen och öringen möter det första vandringshindret på sin väg uppför Göta älv

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse