Gamla Kronvägen 47 B vån 6/7

Partille, Centrala Partille
Alla bilder

Nyproducerad tvåa med högt och fritt läge!

Högt upp i huset på våning 6 av 7 finns denna härliga bostadsrätt, belägen i Partilles senaste tillskott Partille Port! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket gör den perfekt för sociala sammankomster. Fransk balkong för vädring och utsikten är slående tack vare sitt höga läge och ljusinsläpp. Med utgång från sovrummet nås bostadens södervända och soliga balkong med utsikt över kvarterets fina innergård. Här finns plats för trevligt möblemang, grillmöjligheter och planteringar. Förutom detta finns ett helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter i den kombinerade tvättmaskin/torktumlaren. En mycket smart planerad lägenhet perfekt för såväl singeln som paret.,

Brf Glädjen är den andra etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar. Bostaden och området är lika attraktivt för den lilla familjen, singelhushållet som för studenten..

I Brf Glädjen får du ett kvalitetsboende i slutet kvarter - som en egen liten by mitt i stan med ett mysigt, gemensamt växthus på innergården. I bottenvåningen finns affärer, bland annat en stor matvaruaffär. Alldeles utanför porten nås busshållplats där buss till och från Göteborg passerar. Ytterligare busslinjer finns vid Allum och från Partille station finns pendeltåg som trafikerar Göteborg C-Alingsås.

Kontakta mäklaren för en visning!

Fakta

Pris
2 595 000 kr
Antal rum
2 rok
Avgift
3 698 kr
Boarea
59 kvm
Våning
6/7, hiss finns.
Bostaden når du genom att kliva in i via någon av husets gemensamma entréer. Här är det högt i tak och den välkomnande öppna känslan påminner om en hotellobby. Ett par våningar upp öppnar sig den väl utformade och genomtänkta gemensamma innergården med alltifrån växthus, odlingslådor, boulebana, grönområden och lekplatser till platser för cyklar och barnvagnar.

Ta hissen från gårdsplanet upp till våning sex och stig in i den ljusa och rymliga hallen. Här finns plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla samt bra förvaring i de fyra garderoberna. Vita väggar, mattlackad ekparkett och vita innerdörrar med vita karmar och foder ger ett gediget intryck, vilket är genomgående i lägenheten.

Längre in till höger erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör en social yta för vänner och familj att samlas på. Härligt ljusinsläpp tack vare det höga fria läget med stora fönsterpartier och en fransk balkong med dubbeldörrar. Köket är utrustat med bänkskiva i grå laminat, vita köksluckor och en spishäll. Ovan arbetsytan sitter grått kakel. Här i köket får ett stort köksbord plats, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Resterande maskinpark består av inbyggd ugn, micro, fläkt, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och är vita för att smälta in i det ljusa köket.

Från hallen nås bostadens helkaklade badrum från Vedum. Väggarna är klädda med vita kakelplattor och på golvet ligger ett mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med wc, kommod med spegelskåp och belysning, duschhörna med vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk.

Bostadens sovrum har ett lugnt och rofyllt läge mot den grönskande innergården. Här ryms en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt mindre smink – eller skrivbord. Underbart att vakna och gå direkt ut på balkongen och blicka ut över den gröna, härliga innergård och njut utav lugnet.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 2b1603
Byggnadsår
2019
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
FTX, mekanisk till- och frånluftsventilation
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Fransk balkong med dubbeldörrar samt balkong i sydvästläge.
TV-Internetutbud
Föreningen tecknar fastighetsavtal med Telia, vilket innebär att i månadsavgiften ingår: bredbandstelefoni, digital-tv Lagom samt bredband 100 Mbit/s.
BREDBAND
Ingår i avgiften
Värme, tv, telefoni & bredband

Renoveringar

Eftersom det är en nyproducerad fastighet finns det inga renoveringar utförda.

Övriga utrymmen

Gemensam gård med växthus, utekök, lekplats, cykelförråd, fastighetsförråd samt lägenhetsförråd på vinden.

Bilplats

Föreningen har ett antal parkeringsplatser i garage. Till garageplatserna är det separat kö. Kostnad ca 1 000 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
200 kr
Totalt
350 kr/mån

Individuell mätning av hushållsel, kall- och varmvatten vilket innebär att bostadsrättshavare debiteras från bostadsrättsföreningen utefter verklig uppmätt förbrukning.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Varmt välkommen till Brf Glädjen Partille Port! Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som uppförts under 2017-2019. Föreningen består av 40 bostadsrättslägenheter i en byggnad i 8 våningar. Bostäderna fördelas enligt följande: 

2 st 1 rok

23 st 2 rok

12 st 3 rok

3 st 4 rok

Gemensamma utrymmen
Föreningen har tillsammans med Brf Lyckan och Brf Kärleken tillgång till en innergård där det bland annat finns plats för lek, odling i det gemensamma växthuset och umgänge med grannar. Cykelförråd vid trapphus och cykelparkering på innergården -Sophantering sker via sopsug. Inkast finns i anslutning till trapphus. Varje lägenhet förfogar över ett förråd.
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser i garage. Till garageplatserna är det separat kö. Kostnad ca 1 000 kr/mån.
Antal lägenheter
40 st, varav 0 st hyresrätter
Org.nr
769632-0014
Renoveringar
Eftersom det är en nyproducerad fastighet finns det inga renoveringar utförda.
Andelstal
2.1763%
Föreningens hemsida

Övrigt

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation
Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice
På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Fakta

Pris
2 595 000 kr
Antal rum
2 rok
Avgift
3 698 kr
Boarea
59 kvm
Våning
6/7, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post
Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

Dokument | länkar

Ekonomisk PlanStadgar 2016.pdf

Planritning

anmäl intresse