Lindholmshamnen 3

Göteborg, Lindholmen
Alla bilder

Kvadratsmart boende i bästa utförande!

Inom kort ges chansen att förverkliga drömmen om ett kvadratsmart boende i bästa utförande med storstilade fönsterpartier, gedigen takhöjd och en stor privat uteplats. Genomtänkta kvadratmetrar med attribut som imponerar i det påkostade projektet. Här erbjuds en enastående etta om 24 kvm plus 10 kvm i loft, och slående takhöjd om 4,5 meter som ger rymd och charm till bostaden. Ytskikten är genomgående enhetliga med mattlackerad ekgolv och ljusgråa väggar som löper genom en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fastigheterna är Svanenmärkta och uppförda med ett miljötänk utöver det vanliga med bl.a. miljöklassade vitvaror och solceller på ett av taken.

Precis intill bostaden finner ni Lindholmskajen där ni kan strosa runt bland flertalet caféer och restauranger. I området finner ni trevliga promenadstråk både vid vattnet och i kringliggande natur. På Lindholmen växer en helt ny stadsdel fram med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. Oavsett årstid söker turister och Göteborgare sig hit för att strosa runt och njuta av miljön. Goda kommunala förbindelser in till city och stora delarna av Göteborg med både buss och båt.

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 559 kr
Boarea/biarea
24/10 kvm

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ingår i avgiften
Digital-TV, bredband och IP-telefoni ingår i avgiften.I Månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer det också finnas solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Parkering
Föreningen har möjlighet att erbjuda sina medlemmar plats i gemensamt parkeringsgarage som ligger under den gemensamma innergården. Föreningen förfogar över 55 st platser och dessa fördelas enligt kösystem.
Antal lägenheter
129 st

Övrigt

På få ställen är Älvstadens vision så närvarande som i Lindholmen. Här är det möjligt för de boende, besökande och verksamma att verkligen möta vattnet. Stadsdelen sträcker ut sig längs med älven med ett lockande kajstråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen, Sannegårdshamnen och Eriksberg ligger uppradade längs Norra Älvstranden, mellan Göta Älvbron och Älvsborgsbron. Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Nära Lindholmen Science Park ska Karlatornet, Nordens högsta byggnad, byggas med omgivande Karlastad. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 559 kr
Boarea/biarea
24/10 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Dokument | länkar

Planritning

anmäl intresse