Centrala Hisingen

Hallegatan 13

Alla bilder

Gavelfyra med inglasad balkong i populär HSB Brf!

4 rok 89 kvm 5 211 kr/mån
Nu ges tillfälle att förvärva en ytterst väldisponerad gavelfyra i populär HSB-förening. Bostaden har ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. Inglasad balkong med eftermiddagssol. I denna välplanerade bostad finner ni tre rymliga och ljusa sovrum. Bostaden erbjuder ett renoverat kök från 2007, vardagsrum, gästtoalett och badrum bägge helrenoverade 2007. Planlösningen bjuder det perfekta hemmet för den stora familjen! Äldre charm finns kvar med fönsterbräden i dekorativ sten. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område. Du har nu möjlighet att förvärva denna lägenhet och göra det till ditt drömboende. Fantastiskt trevlig innergård med lekplats, grillmöjlighet och bänkar. Odla sommarens färska kryddor i odlingslotterna och spela boule med vännerna ute på gården.

Bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter. Alldeles i närheten finns Backaplan med sitt stora serviceutbud och Kvilles saluhall. Nära till Wieselgrensplatsen och Rambergets grönska och all tänkbar kommunikation. För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken, gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Stabil och välskött HSB-förening med många medlemsförmåner och gemensamma säsongsbetonade aktiviteter.

Varmt välkomna att boka tid för visning!
Beskrivning

Interiör

Välkomnade ljus hall med vy över större delen av entréplanet. Längre in till vänster finner du hatthylla som övergår i garderober. Golvet är belagt med ett praktiskt och stilrent klinkergolv närmast entrédörren som övergår till ett ljust ekparkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Under år 2007 genomfördes renovering av gästtoalett, badrum, kök och byte av golvbeläggning i flertalet rum och byte av el samt skifte till profildörrar.

Till vänster finner du en helkaklad gästtoalett renoverades 2007 med wc, tvättställ, infällda spotlights och spegelskåp.

Till höger är köket beläget från Myresjö som totalrenoverades under 2007. Vita luckor med handtag och bänkskiva i grått med ett grått kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd (ismaskin och kolsyrat vatten) inbyggd micro och varmluftsugn samt diskmaskin. Från köket ser ni ut över den gemensamma gården och ner mot nya Kvillebäcken..

Från hallen nås bostadens första sovrum med parkettgolv och fönster in mot inglasad balkong. I dag disponerat rummet som ett barnrum.

Härlig rymd och atmosfär beskriver detta generösa sällskapsrum med flera stora fönsterpartier vilket ger ett flödande ljusinsläpp. Denna fördelaktiga planlösning erbjuder olika möbleringsalternativ och utmärkta sällskapsytor. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med soligt västerläge.

Större master bedroom med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Parkettgolv och ljust målade väggar. Vacker vy och ljusinsläpp från stora fönster i västerläge.

Hemmets badrum totalrenoverades 2007 med klassisk materialval och behaglig golvvärme, här finns även vardagslyx i form av tvättmaskin. Dusch, tvättställ med kommod, spegel med belysning, spotlights i taket samt wc. Fint ljusinsläpp från fönster.

I anslutning till badrummet finner ni den inre hallen med god förvaring och garderobsvägg.

Bostadens tredje sovrum är rymligt och ljust tack vare det stora fönstret. Även här finns goda förvaringsmöjligheter via flertalet inbyggda garderober.
Brf/BF

Förening

Föreningen omfattar 6 fastigheter med 379 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 st hyresrätter. Byggt 1958 - 59. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld tom 2018. Det finns gästlägenhet, cykelförråd samt fritidslokal. En välutustad tvättstuga i varje hus. I varje våningsplan finns även sopnedkast med valbar kompost.

Har du frågor till styrelsen? Kontakta styrelsen via e-mail styrelsen@ekemarken.se.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga
I entréplan i varje hus finns en tvättstuga med tre maskiner, två torktumlare, två torkrum samt ett mangelrum med kallmangel. Läs mer här.

Fritidslokal
På Hallegatan 15 har föreningen en fritidslokal där föreningen har olika aktiviteter och som du som medlem kan boka till ett förmånligt pris. Bokas via HSB:s vicevärd.

Gästlägenhet
På Virvelvindsgatan 6 i bottenvåningen, har föreningen en gästlägenhet med två rum, dusch och pentry samt fyra bäddar + en extrasäng och en tv. Uthyres till ett förmånligt pris för medlemmar och bokas via HSB:s vicevärd.

Parkering

Det finns 154 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 320 kr/mån med el och för 260 kr/mån utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen förfogar över 11 platser i mc-garage. Till mc-plats är det separat kö.

Mellan Hisingsgatan och Hallegatan finns en parkering som fastighetsbolaget Balder ansvarar för. Vid Kvilletorget finns flera parkeringshus med andra uthyrare.

Kontakta vicevärden via mail vid frågor om uthyrning av p-plats/mc-plats: Uthyrning@gbg.hsb.se.

Renoveringar

Hela underhållsplanen som revideras varje år ligger på föreningens hemsida.
https://www.hsb.se/goteborg/brf/ekemarken/om-foreningen1/underhallsplan/
Antal lägenheter
379 st, varav 2 st hyresrätter
Antal lokaler
3 st
Andelstal
0.3386%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Fakta

Om bostaden

Antal rum
4 rok
Boarea
89 kvm
Våning
1/10, hiss finns
Avgift
5 211 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i västerläge
Andel i föreningen
0.34059%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 323

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1959
Föreningen äger marken?
Nej
TV/Internet
Brf Ekemarken är anslutna till ComHem. Föreningen har upphandlat ett bredband/tv-paket via ComHem som ingår i avgiften.
Fiber
Ventilation
Självdrag
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2- och 3-glas
Energiprestanda
114 kWh/m² år

Bilplats

Brf praktiserad separat kö - system.
Driftkostnader
Försäkring
200 kr
Totalt
200 kr/mån
Personer i hushåll
1 st
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse