Ceresplatsen 11

Göteborg, Sannegårdshamnen
Alla bilder

Spatiös trea i hjärtat av Sannegårdshamnen!

Med sin högt belägna plats i huset och vyn mot Sannegårdshamnens glittrande vatten finner ni ett unikt boende med generös inglasad balkong i soligt österläger. Planlösningen är väl genomtänkt med två lättmöblerade sovrum som ligger avskilt placerat. Den sociala sfären utmärker sig där kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning. Här finner ni den givna platsen att umgås med familj och vänner. Utanför är den lugna, grönskande innegården med bland annat grillplats. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av ekparkett och slätmålade väggar i vitt ger en neutral bas att inreda efter. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till all tänkbar service. Njut av promenadstråken längs Norra Älvstranden, utsikten från Sörhallsberget eller bara andas in den friska havsbrisen.

En bostad för dig som vill njuta av livet!

Fakta

Antal rum
3 rok
Avgift
4 723 kr
Boarea
81 kvm
Bostaden disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor har ni i en skjutdörrsgarderob i spegelglas med inredning från elfa. Innanför dörren ligger slitstarkt och praktiskt klinker i grått. Hela bostaden präglas av vitmålade väggar och enhetlig ekparkett.

Vidare in möts ni av det stora allrummet som är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrumsdelen ger utrymme för olika möbleringsalternativ som inkluderar soffgrupp, bord och tv-möbel. Stora fönsterpartier tillsammans med balkongdörren bjuder på ett härligt ljusinsläpp i hela rummet. Från detta rum når ni även den stora inglasade balkongen i ett härligt syd/sydväst läge.

Den inglasade balkongen är väl tilltagen i storlek och erbjuder en lugn miljö utomhus oavsett väder och vind. All glaspartier kan skjutas åt sidan för att få en härlig bris under varma sommardagar.Här kan ni möblera med soffgrupp för att enkelt kunna bjuda in familj och vänner till middagar och kalas.

Bostadens stilrena kök är utrustat med alla bekvämligheter man kan önska. Inredningen från Marbodal går i vitt med släta köksluckor tillsammans med en ljus bänkskiva i laminat och naturfärgad stavmosaik på vägg. Bra förvaring erbjuds via flertalet över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin, integrerad kyl samt frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Bostadens största sovrum är väl tilltaget och har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Det andra sovrummet disponeras idag som gästrum. Ni erbjuds plats för en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering och för den som önskar kan rummet disponeras som gästrum, lika väl som kontor. Intill sovrummen erbjuds det god förvaringsmöjlighet i en klädkammare med inredning från elfa.

Badrummet är inrett i sobra toner. Kakelklädda väggar i vitt harmonierar med det ljusgråa klinkergolvet. Duschhörnan avskilts med två glasvikdörrar. Handfatet är integrerad i kommod med tillhörande spegelskåp. Tvättdelen har en tvättmaskin och torktumlare. Övrig inredning i form av en handdukstork samt värmegolv.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2013
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong.
Övrigt
Gemensamma grönytor, gångvägar, planteringar, cykeluppställningsplats, grillplats, sittytor, lekplats och utebelysning.
TV-Internetutbud
Levereras av Telia genom Telia Tripleplay med fiberanslutning.
Andel i föreningen
0.010917%
Energiprestanda
70 kWh/m² år

Övriga utrymmen

I föreningen har du tillgång till två cykelrum samt extra förråd att hyra.

Bilplats

Föreningen förfogar över 55 garageplatser. Kostnaden ligger på 800-1200 kr/mån beroende på platsens storlek. Till platserna är det separat kö, i dagsläget 11 personer.

SMS parkering finns bakom ICA och vill man stå i garaget har Familjebostäder haft lediga platser i sitt garage.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Välskött förening med fin gård mot vattnet. Föreningen har 86 lägenheter fördelade på tre flerbostadshus med 6 och 8 våningar samt en lokal. Husen är byggda av JM och inflyttning var 2013-2014. Finns en lokal i föreningen på 103 kvm som hyrs ut och där finns en mycket trevlig italiensk kvarterskrog som skapar en fin inramning. Hagabadet med avslappnande spa och fin restaurang ligger i huset intill. Här ges lugn och ro med havet som främsta granne. Ett stenkast bort finns Slottsbergets genuina charm och utanför dörren har du kajpromenaden som leder till kultur, restauranger, hotell, utställningar mm.

Antal lägenheter
86 st
Antal lokaler
1 st
Ekonomi
Föreningen har mycket god ekonomi och har amorterat extra på befintliga lån. Lånen är även omlagda till bra ränta. Under 2016-2017 har ingen avgiftshöjning skett. Avgiften för 2018 kommer att hanteras vid styrelsens budgetmöte under hösten.
Andelstal
1.09167%

Övrigt

Sannegårdshamnen, med sin bågformade hamnbassäng, byggdes 1908 och har framförallt använts för kol- och kokshantering men även fungerat som salthamn. I början av 2000-talet startade förnyelsen av Sannegårdshamnen med bostäderna på den östra sidan av hamnbassängen och fortsatte därefter på den västra sidan. Förutom Sannegårdshamnens egna tillgångar finns mycket att upptäcka på promenadavstånd både i västlig och östlig riktning. Mellan Färjenäsparken i väster och Frihamnen i öster går en sju kilometer lång kajpromenad markerad av vita stolpar med vågmönster på. Längs kajpromenaden hittar du parker, restauranger, kaféer och sköna sittplatser i sollägen. Du passerar över fyra vackra broar, upplever spännande skulpturer och ser både gammal och ny arkitektur.

Fakta

Antal rum
3 rok
Avgift
4 723 kr
Boarea
81 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post
Hagabadet Älvstranden ligger ett stenkast bort
Där huserar också Shogo By River
Endast ca 100 meter ned till Sannegårdens kajpromenad!

Planritning

anmäl intresse