Monsungatan 55

Göteborg, Eriksberg
Alla bilder

Gaveltvåa med vy över älv och docka!

Med en fin vy över älven och dockan erbjuds nu en välplanerad och stilren gaveltvåa med inglasad balkong. Ett bekvämt och bekymmersfritt boende med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, här med ett fint ljusinsläpp från stora fönster och en härlig inglasad balkong i ett soligt söderläge. Lägenheten har tidlösa materialval och erbjuder hög komfort. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob, elegant badrum med tvättavdelning. Eriksbergskranen är ett monument från den gamla varvsindustrin och ger sin prägel till området kring dockan. Bo med närhet till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och goda kommunikationsmöjligheter både via buss och båt. Ta en promenad längst kajen och njut av livet vid vattnet, eller slå er ner på något av alla kringliggande caféer och restauranger.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 784 kr
Boarea
61 kvm

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2012
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Inglasad balkong om ca 6 kvm.
TV-Internetutbud
Telia triple play ingår i månadsavgiften dvs bredband 100/100
Tv-paket "Lagom" (fler kanaler mot extra kostnad) och Ip-telefon
Ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten och Kabel-TV
Andel i föreningen
1.7802%
Energiprestanda
65 kWh/m² år

Driftskostnad

Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
250 kr
Totalt
400 kr/mån
Personer i hushåll
2 st

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Ellinor består av 50 smart planerade och bostäder samt 1 lokal för uthyrning. Byggår 2012. Alla i hörnläge med generösa fönster, så att sol- och utsiktsmöjligheterna blir de bästa möjliga. Luftiga och inglasade balkonger ger möjlighet att njuta av vyerna i hela tre väderstreck.
Föreningen omfattar adresserna Monsungatan 55 - 57 och äger fastigheten Sannegården 72:1 i Göteborgs kommun.

Riksbyggens Brf Ellinor är Göteborgs första flerbostadshus att uppnå silvernivå enligt kriterierna i Miljöbyggnad.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningsrum, cykelrum, barnvagnsrum, miljörum samt mopedrum.
Parkering
Garage kostar fn 900:- / per månad. Kösystem tillämpas. 2 timmars gästparkering utmed gatan.
Antal lägenheter
50 st
Antal lokaler
1 st
Ekonomi
Inga avgiftshöjningar är planerade fram till 2020.
Andelstal
1.78%
Överlåtelseavgift
1 000 kr

Övrigt

På Eriksberg har tidigare varvsarbete bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Ett stort område med karaktär där historia och framtid möts i skön harmoni. Moderna nybyggnationer belägna precis vid vattnet, blandat med äldre varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda. Det vattennära läget och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.

Den populära kajpromenaden löper mellan Lindholmen och Eriksberg och längs vägen finns flertalet mysiga fik och restauranger. Här är det bara att utforska sina egna guldkorn. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet.

I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda med stombuss samt Älvsnabben. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers

Här bor ni i ett expansivt och vattennära område!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 784 kr
Boarea
61 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Dokument | länkar

Stadgar.pdfEnergideklaration

Planritning

anmäl intresse