Monsungatan 100

GÖTEBORG, Eriksberg
Alla bilder

Tvåa med bästa läge över Göteborgs hamninlopp!

På bästa läge, vid Göteborgs hamninlopp, får man ett guldkantat boende med saltstänk från havet. Med ljust och soligt läge högt upp i huset ligger denna välplanerade tvåa med generösa fönsterpartier i två väderstreck, stor inglasad sydvästbalkong med många soltimmar samt utsikt över älven och hamninloppet. Modern och genomtänkt lägenhet med hög standard och flera bekvämligheter. Trevliga sällskapsytor, stilrent Marbodalkök med kvalitativa vitvaror från Siemens, stort sovrum, goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober med Elfa-system samt modernt badrum med tvättavdelning. Brf Flaggskeppet ligger i utkanten av Eriksberg mitt emellan Bockkranen och Älvsborgsbron. Husen är lågenergihus med hög miljöklassningsnivå där miljövänliga material är genomgående valda med omsorg för de boende..

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 500 kr

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2016-2017
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV-Internetutbud
Föreningen har avtal med Telia Sonera. Telia Triple Play med bredband hastighet 100/100 Mbit/s, TV och telefoni ingår som ett obligatoriskt tillägg.

Bilplats

Föreningen har 51 garageplatser till en kostnad om 1200 kr/mån. Till dessa gäller en separat kö. I dagsläget är det 7-8 personer i kö.

Driftskostnad

El
240 kr
Försäkring
80 kr
Totalt
460 kr/mån

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Flaggskeppet ligger på första parkett vid älven i Västra Eriksberg, mitt emellan Bockkranen och Älvsborgsbron. Föreningen består av 71 lägenheter som är fördelade på två punkthus med åtta respektive nio våningar vilka uppfördes mellan 2015-2016. (Inflyttning under fjärde kvartalet 2016) Bakom husen ligger vackra Färjenäsparken, en kuperad park med slingrande stigar och utsiktsplatser i kombination med en stor grönyta. Längs kajpromenaden finns restauranger, caféer, bussshållplats, gym och närbutiker.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en gemensamhetslokal som även kan användas som övernattningslägenhet. Denna kostar 200 kr per natt och läggs på månadsavgiften vid utnyttjande. Källarförråd, cykelförråd och barnvagnsrum finns att tillgå.
Parkering
Föreningen har 51 garageplatser till en kostnad om 1200 kr/mån. Till dessa gäller en separat kö. I dagsläget är det 7-8 personer i kö.
Antal lägenheter
71 st
Org.nr
769628-8500
Renoveringar
2017-2018 slutbesiktning och agrantiåtgärder. Energideklaration görs ca 2 år efter slutbesiktningen.
Ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen administreras av Agenta Förvaltning. Föreningen har en god ekonomi och avgifterna har varit oförändrade. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar framöver.

Övrigt

Västra Eriksberg är ett stort område med varierande karaktär och förutsättningar. Området präglas av varvsepokens minnesmärken samt fina fritids- och rekreationsområden. Kvarnberget har härliga naturstigar, historiska lämningar och utsiktspunkter medan Färjenäsparken bjuder på stora gräsytor och vackra skogsdungar. Längs strandpromenaden ligger småbutiker, restauranger och fik och vid Eriksbergstorget finns special- och servicebutiker. Goda kommunikationer med stombuss samt Älvsnabben. Ny busshållplats 2-3 minuters promenad från Kajpromenaden, vid Bockkranens fotfäste. På promenadavstånd från Västra Eriksberg ligger Eriksbergs köpcenter med mataffär, systembolag med mera. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 500 kr

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Dokument | länkar

StadgarEkonomisk plan

anmäl intresse