Tage Madsens väg 5B

Partille, Skulltorp
Alla bilder

Genomgångstvåa med toppenläge nära Allum och Partille Arena!

Nu ges chansen att förvärva en mycket trivsam genomgångstvåa med möblerbar balkong i sydost. Bostaden har genomgående generöst ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Den yteffektiva planlösningen gör att bostaden känns rymlig med sovrum, charmigt kök, samt ett generöst vardagsrum med fiskbensmönstrad parkettgolv och möjlighet till både matbord och soffgrupp. Badrummet är stilrent renoverat vid stambyte 2010/2011 i klassiska tidlösa toner. Läget är centralt med busshållplats runt knuten. På Tage Madsens väg bor du i en expansiv stadsdel med närhet till det mesta. Partille växer så det knakar med exempelvis nya kvarteret Partille Port och Partille Arena med café, bowlinghall och gym utöver de självklara idrotts- och kulturevenemangen. På gångavstånd finns Allum köpcentrum och Partille centrum med service, affärer och goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen att trivas.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 745 kr
Boarea
54 kvm
Våning
2/3, hiss finns.
Bostaden disponeras enligt följande:

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrummet med plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du bostadens balkong som är belägen i sydostlig riktning. På sommaren fungerar balkongen som en förlängning av vardagsrummet. Här får du plats med ett trevligt möblemang och kan du luta dig tillbaka för att omfamna lugnet.

HALL
Ljus, välkomnande möblerbar hall med ekparkettgolv från 2015 i samtliga rum förutom vardagsrummet. Från hallen når vi bostadens samtliga rum.

SOVRUM
Direkt till höger om hallen finner vi ett suveränt sovrum i generös storlek och härligt fönsterparti och garderobsvägg. Utöver dubbelsäng kan den som vill enkelt inreda med exempelvis skrivbordshörna, läsfåtölj eller sminkbord.

KÖK
Ett kök med goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter och kakel ovan diskbänk. Köket delvis renoverat 2015, nya vitvaror och bänkskiva 2018. Vita släta fronter samspelar med svart stänkskydd och vacker bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt.

BADRUM
Badrummet är praktiskt beläget i förlängningen av hallen. De vita kakel väggarna matchas stilfullt till golvet. Utrustningen består av wc, badkar, dusch, spegelskåp samt kommod.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 00210
Byggnadsår
1952
Fönster
2-glasfönster
Ventilation
Självdrag
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Möblerbar balkong i sydostligt läge.

OBS!
Till bostaden hör även ett källarförråd.
TV-Internetutbud
Kabel-tv via Comhem, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen är ej anslutna till fiber.
Andel i föreningen
2.78139%
Energiprestanda
133 kWh/m² år

Renoveringar

Se årsredovisning.

Bilplats

BRF praktiserar separat kö-system. Föreningen har 7 garageplatser, kostnad 700kr/mån. Det finns även 11 p-platser, kostnad 220kr/mån. I dagsläget finns det lediga garage att hyra. Det finns inga lediga p-platser i dagsläget.

Det finns besöksparkering som ägs av Akelius, där kan man köpa månadsbiljett för 350kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
200 kr
Totalt
350 kr/mån
Personer i hushåll
2 st

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Strandlinjen bildades 2006 och består av 30 lägenheter varav 3 är hyresrätter, och 1 lokal. Föreningen äger fastigheten Partille Lexby 2:28. Adresserna är Gamla Strandlinjen 1 och Tage Madsens väg 5. Fastigheten bebyggdes 1952. Lägenheterna är fördelade enligt följande:18 st 2 rok

6 st 3 rok

6 st 4 rok

Föreningens lokal är 45 kvm, och hyrs i dagsläget ut till en fotostudio.

Parkering
BRF har 7 st garageplatser som kan hyras mot en kostnad av 700 kr/mån. Det finns även 11 st p-platser till en kostnad av 220 kr/mån.
Antal lägenheter
30 st, varav 3 st hyresrätter
Antal lokaler
1 st
Org.nr
7696143-5460
Renoveringar
Föreningen har upprättat en underhållsplan som sträcker sig fram till 2044. Under 2016 installerades ett nytt låssystem med taggar.
I början av 1990-talet genomfördes stamrenovering.

I början av 1990-talet genomfördes stamrenovering. Samtliga lägenheters stammar har spolades 2017.
Andelstal
3.34189%

Övrigt

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation
Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice
På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 745 kr
Boarea
54 kvm
Våning
2/3, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Extra kontakt

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

Dokument | länkar

Årsredovisning 2016Stadgar

Planritning

anmäl intresse