Centrala Hisingen

Västra Stillestorpsgatan 3

Alla bilder

Väldisponerad 3:a med högt fritt läge i populär Brf!

3 rok 74.4 kvm 4 998 kr/mån
Nu ges tillfälle att förvärva en mycket välskött genomgångstrea i populära HSB Linjalen. Här finner ni helt nytt totalrenoverat kök med rymlig matplats. Ytskikten har varsamt renoverats i smakfulla färger och fiskbensparketten är nyslipad. Lägenheten har ett stambytt och renoverat badrum (2011) och stor inglasad balkong med soligt läge i söder. Garage och bredband ingår i avgiften! Fantastiskt trevlig innergård med lekplats, grillmöjlighet och bänkar. Nära till Wieselgrensplatsen och Rambergets grönska och all tänkbar kommunikation. För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken, gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Stabil och välskött HSB-förening med många medlemsförmåner och gemensamma säsongsbetonade aktiviteter.
Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

Välkomnande och rymlig hall med goda möjligheter att hänga ytterkläder samt övrig möblemang.

Nyrenoverat och fräscht kök med vita köksluckor och svart klinker ovan bänskiva i trä. Gott om förvaring via över- och underskåp och arbetsyta för matlagning. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Nytt parkettgolv och vittapetserade väggar. Matplats för ca 6 personer.

Stort fräscht och helkaklat badrum (stambytt 2011) med grått klinkergolv och väggar i vitt. Här finns wc, handfat med kommod samt dusch med duschväggar i klarglas.

Boendets hjärta får vardagsrummet anses vara. Genom ett stort fönsterparti ut mot gården och balkongen får rummet ett härligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Golvet i vardagsrummet pryds av en vacker nyslipad fiskbensparkett. Härifrån når vi bostadens balkong som ligger i ett soligt söderläge.

Härlig inglasad balkong med lugnt läge mot husets baksida. Med ett söderläge har man sol från förmiddagen till eftermiddagen. Rymlig balkong med plats för matbord och stolar.

Stora master bedroom har rymliga och väldisponerade ytor, här ryms två stora garderober längs väggen. Gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Huset är indraget från vägen vilket gör att avståndet till byggnaden rakt över är väldigt långt, privat och insynsskyddat.

Det mindre av sovrummen är perfekt som barnrum eller kontor. Plats för säng, nattduksbord samt annat möblemang. Detta rum får ett fint ljus från entrésidan av huset.

Här finns också en rejäl klädkammare som löser förvaringen på ett ypperligt vis.
Brf/BF

Förening

HSB Linjalen omfattar 420 lägenheter inklusive 5 studentlägenheter, en gästlägenhet samt ett antal gemensamma lokaler. Fastigheten innehas med tomträtt. HSB Brf Linjalen är en engagerad förening med olika aktiviteter som fritidskommittén i föreningen ansvarar för. “Röda stugan” ligger mitt i området och är en träffpunkt för många av aktiviteterna och kan hyras för privata tillställningar. Det finns också en mindre fritidslokal i föreningen som rymmer 10-12 personer som går att hyra. I föreningen finns även en gästlägenhet med 4 bäddar samt i övrigt en god utrustning och en tillhörande p-plats som går att hyra för en billig peng.Exempel på aktiviteter i föreningen:

Pubaftnar, teaterbesök, grillkvällar, containerträffar och räkafton. Snickeri, tillgång till gym, utomhusschack och boulebanor finns också.

Renoveringar

2016 Renovering av garagetak Västra Stillestorps g med ny lekplats ovan.
2014 Installerat postboxar i entrén
2014 Radonmätning avslutad med godkänt resultat
2012 Inglasning av balkonger, separering av el och vatten, byte av tak, besiktning av fastigheterna
2010-2012 Stamrenovering
2010 Ny el i samtliga lägenheter
2008 Garagerenovering, nytt låssystem

Planerade renoveringar innefattar bl.a. fönsterbyte i hela föreningen (start 2018), plantering på gård 2-4 (ÖH 8-42), komplettering av utomhusbelysning gård 2-5 (ÖH 8-52).
Antal lägenheter
426 st, varav 6 st hyresrätter
Antal lokaler
42 st
Ekonomi
Från och med 2017-07-01 höjs föreningens avgifter med 2 procent. Skäl till höjningen är den allmänna kostnadsökningen samt det planerade fönsterbytet med start 2018.
Andelstal
0.25079%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
74.4 kvm
Våning
2/3, hiss finns ej
Avgift
4 998 kr
Ingår i avgiften
Värme, internet, kabel-tv, ip telefoni och garage. Tillkommer 89:-/mån för inglasning av balkong.
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i söderläge, fritt från insyn.
Andel i föreningen
0.25079%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 120

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1969-70
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Föreningen har ett gruppavtal för bredband (100/100 Mbit), TV och IP-telefoni från Net at Once och TV-basutbud via Sappa (20 kanaler). Månadsavgiften ingår i hyran.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster
Övrigt
Källarförråd och matkällare
Till varje lägenhet hör ett sedvanligt källarförråd. Utöver detta kan i föreningen boende hyra ett av föreningens små matkällarförråd, för förvaring av exempelvis konserver och torrvaror. Kostnaden för ett matkällarförråd är 10 kr/månad. Vid intresse - kontakta föreningsexpeditionen
Energiprestanda
124 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga med torkrum, torktumlare och mangelrum finns. I föreningen finns två stycken fritidslokaler, en hobbylokal, gästlägenhet och gym. Även pingisrum, snickerilokal och stadsodling finns i föreningen.

På Övre Hallegatan 32 ligger föreningens gym. Här finns bland annat motionscyklar, löpband, trappmaskin och vikter. Fr.o.m. 2017-10-16 gäller start 06.30 på vardagar på försök. Vi kallar det "tyst morgonträning". Öppettider: vardagar kl. 06.30-21.00, lördagar samt sön- och helgdagar kl. 10.00-18.00.
Kostnaden för att nyttja gymmet är 40 kr per månad och lägenhet. Behörighet till gymmet läggs efter förfrågan hos föreningsexpeditionen in på till lägenhet hörande nyckelbricka/tagg.

Barn under 15 år får endast nyttja gymmet i målsmans/vuxens sällskap. Överträdelse innebär stängning av brickan.

Kostnad för tillgång till gymmet är 40 kr/mån. Läs mer på: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen

Bilplats

Det finns 467 garagesplatser och 82 st parkeringsplatser. Föreningen har egen Tvätthall med spolplatta med oljeavskiljare - kostnadsfri för garageplatsägare. Till varje bostadsrätt i föreningen hör en garageplats i något av föreningens tre garage. Föreningen hyr även ut några extra garageplatser respektive p-platser, företrädesvis till föreningens medlemmar.
Driftkostnader
Försäkring
180 kr
Hushållsel
190 kr
Totalt
370 kr/mån
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse