Kallebäck

Gräddgatan 7

Alla bilder

Nyproducerad tvåa i expansiva Kallebäck med närhet till både naturen och stan!

2 rok 51 kvm 2 975 kr/mån
Välkommen till denna nyproducerade tvåa i expansiva Kallebäck. Ytterst stilfull och välplanerad bostad med en utpräglad känsla för detaljer som gör din vardag lite enklare. Skandinaviskt ljust och tidlös kvalitet ger dig ett hem som du kommer att uppskatta under en lång tid framåt. Härlig balkong med kvällssol och gemensam uteplats att umgås och inte minst grilla vid. De sobra materialvalen återspeglas bland annat i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet. Köket smyckas av vita små sexkantiga hexagonkakelplattor och samma mönster pryder badrumsgolvet i form av stora hexagonklinker. Detta konceptboende är ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra! Bostaden står klar i december 2018. Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron!

I Kallebäcks Torn lever du ett stadsliv på höjden i en av Göteborgs mer snabbväxande stadsdelar, med närhet till både stadslivets puls och naturens lugn.. En kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Några minuters bilfärd tar dig till ICA Maxi och Willys på Mölndalsvägen. Kollektivtrafiken tar dig till Liseberg och Korsvägen på ca 10 minuter (cykel ca 10 minuter). Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, där flera nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former planeras.

Mer information om bostäderna i Brf Kallebäcks Torn
https://www.kallebackstorn.se
Beskrivning

Interiör

Brf/BF

Förening

Kallebäcks Torn är ett av Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt. I två fjortonvåningshus bygger Stena Fastigheter både hyresrätter och bostadsrätter. Lägenheterna i Kallebäcks Torn har stora balkonger, många är inglasade, och utsikten är fantastisk. Insidan är stilren och skandinaviskt ljust. Alla lägenheter har en öppen kvadratsmart planlösning och de har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Detaljer som skapar trivsel och garanterat får dig att känna dig som hemma. Ordentliga hissar gör att stora möbler, barnvagnar och rullstolar lätt kommer in. Trapphusen har stora fönster för att du ska känna ljuset. Även fast alla lägenheter har tvättmöjligheter, finns det en gemensam tvättstuga. Bostäderna byggs för certifiering Miljöbyggnad Silver. Kallebäcks Torn erbjuder yteffektiva tvåor och treor, från 45 till 69,5 kvm.

Antal lägenheter
84 st
Ekonomi
OBS!
Brf äger ta ut en överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift efter styrelsebeslut. Överlåtelseavgift får tas ut med 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift får tas ut med 1% av prisbasbeloppet.
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
51 kvm
Våning
2/14, hiss finns
Avgift
2 975 kr
Ingår i avgiften
inkl. värme och vatten
Andel i föreningen
1.0959%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1103

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2018
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Föreningen är ansluten via fiber till digital-TV från ComHem. Fastigheten är kopplad till Itux som är ett öppet nät med fiberanslutning i hastighet 1000 MB.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt
Brf Kallebäcks Torns gröna gård uppmuntrar till att umgås och aktivera dig. Njut av utegym, grillmöjligheter och uteplats där du kan sitta och ta en kopp kaffe.

Renoveringar

Inga renoveringar är planerade i dagsläget då det är nyproduktion.
För framtida behov görs årligen en avsättning till underhållsfonden med 40 kr/m².

Bilplats

I föreningen finns det 35 st garageplatser som nås via hiss från huset. En garageplats kommer gå att hyra för ca 1 100 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga platser. Det finns även cykelparkering och bilparkering i form av gatuparkering..
Driftkostnader
Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Totalt
400 kr/mån
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse