Johanneberg

Eklandagatan 45A

Alla bilder

Totalrenoverad tvåa högst upp i huset!

2 rok 47 kvm 2 820 kr/mån
Högst upp i huset med takåsar som granne presenteras detta totalrenoverade tvåa i populära Johanneberg. Högt i tak och insynsskyddad med fransk balkong bor ni ostört med staden strax nedanför. Välplanerade kvadratmeter och genomgående nya ytskikt erbjuds här ett gott boende i en lägenhet där det bara är att flytta in. Nyrenoverat kök och badrum så sent som 2018. Stora fönsterpartier med originalbeslag samt handblåsta fönster med vackra fönsterbänkar i sten. Låg avgift med bredband inkluderat och två förråd. I denna natursköna stadsdel bor ni lugnt och avskilt med direkt närhet till det mesta som kan önskas. Endast en kort promenad från Chalmers, Avenyn och Korsvägen.

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

I den trevliga hallen finns utrymme för avhängning för ytterkläder och skor samt ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare. Väggarna är genomgående vita i hela bostaden och på golvet i hallen ligger en fin ekparkett.

Badrummet finner vi direkt i anslutning till hallen som är totalrenoverad så sent som 2018. Helkaklat badrum med stora rektangulära klinkerplattor i grått och vitt kakel. Synnerligen smakfulla materialval och inredning. Utrustat med vattenfallsdusch, wc, kommod, duschväggar i glas samt golvvärme..

Det trivsamma köket totalrenoverades även den 2018 och är inrett med vita köksluckor som bryts av en bänskiva i ek över arbetsytorna. Det är ett ljust och härligt kök med gott om plats för kastruller och köksmaskiner. Till din hjälp med matlagningen finns helt nya vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin,micro, ugn med induktionshäll och en köksfläkt. Med utsikt över Eklandagatan och långt tills nästa granne är köket insynsskyddat och här finns det en naturlig plats för ett bord att dinera på. På golvet ligger det en gedigen ekparkett i holländskt förband som mynnar vidare ut i vardagsrummet genom den öppna planlösningen.

Vardagsrummet är stort och ljust tack vare de dubbla fönsterpartierna och det höga läget i huset. Helt utan insyn kan man ostört umgås i även detta rum. Tack vare storleken ryms både soffgrupp, tv och en arbetshörna om så skulle önskas. Lägenhetens franska balkong nås från detta rum, perfekt att öppna under de kommande härliga sommarkvällarna. Här har man en härlig utsikt över staden.

Det mysiga sovrummet nås längst in i bostaden och här ryms en större säng med tillhörande sängbord och i förvaring erbjuds två stora elfa-garderober med skjutdörrar.

Ni välkomnas varmt till ett boende disponerat in i minsta vrå och i allra bästa skick.
Brf/BF

Förening

Föreningen Brf Göteborg Nr 3 registrerades 1934 och innehar fastigheten Johanneberg 16:2 som bebyggdes med ett flerbostadshus 1935. Byggnades totalyta är 2416 kvm, varav 2316 kvm utgör lägenhetsyta och 100 kvm utgör lokalyta.
Föreningen upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.
Lägenheterna är fördelade enligt följande;
1 rok 35 st
2 rok 17 st

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2018.
Renoveringar:
2018 Installerat porttelefon med låsbricka
Byte av entréer och portar
Besiktning av fasad
Översyn av fönster och balkongdörrar
2008-2009 Byte lägenhetsdörrar
2005 Elstambyte
2002 Omläggning av tak
1998 och 2001 Tvättstuga
1998 Trapphus
1997 Rörstambyte
1990 FönsterAntal lägenheter
52 st
Antal lokaler
2 st
Andelstal
2.04%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
47 kvm
Våning
5/5, hiss finns ej
Avgift
2 820 kr
Andel i föreningen
1.9016%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 45

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1935
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Kabel-tv ingår i avgiften och levereras av ComHem

Bredbandsleverantör är ComHem och 100 mbit ingår i avgiften
Ventilation
Självdrag
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energiprestanda
189 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Tvättstugan är placerad i källaren i A uppgången. Det finns 4 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Säljaren hälsar att det är enkelt att få tvättider.

På baksidan av fastigheten har föreningen en mysig grillplats som disponeras av föreningens medlemmar.

Till lägenheten hör det två förråd. Ett på vinden och ett i källaren.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse