Monsungatan 32

Göteborg, Eriksberg
Alla bilder

Kvadratsmart 1,5:a mitt i Eriksbergsdockan!

I hjärtat av expansiva Eriksberg presenteras denna kvadratsmarta bostad med vacker utsikt mot det glittrande vattnet. Det härliga ljusflödet in från fönstren sprids fint över de öppna ytorna och bidrar till ett harmoniskt hem. Balkong i söderläge med utsikt ner mot Eriksbergsdockan blir en naturlig förlängning av bostaden och skänker luftig känsla till hemmet. Öppen och socialt planerad planlösning med smart åtskild sovalkov. En solid brf där fiberbredband ingår i den låga avgiften. Här bor ni i en fantastisk miljö alldeles intill älven. Härliga naturområden finns i området såsom Färjenäsparken, liksom många lekplatser. Rikt restaurangutbud, populära promenadstråk längs med kajen samt goda kommunikationer som finns bara någon minut bort som tar dig in till city snabbt & smidigt.

En bostad för dig som vill njuta av livet!

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 050 kr
Boarea
37 kvm
Våning
2/8, hiss finns.
Bostaden disponeras enligt följande:

Hallen erbjuder god avhängningsplats för ytterkläder och skor direkt till höger om entrén. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för alla funktioner som man behöver. Naturlig plats för matbord i anslutning till köksdel och plats för soffa med TV hörna. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Köket kommer från Myresjökök och har vita, högblanka luckor och lådor, mörkgrå bänkskiva och silverfärgade vitvaror. Här finns självklart bekvämligheter som mikro, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Dessutom kyl/frys och ugn. Sovalkoven är likaledes inredd i harmoniska toner. En rumsavskiljare, i form av exempelvis skynke eller bokhylla, kan sättas upp för att skapa en tydligare linje mellan de sociala och privata ytorna. Från rummet har du utgång till den stora möblerbara balkongen i söderläge som skapar ett ytterligare rum under sommarmånaderna.

Helkaklat badrum i sober färgskala. Duschen avskiljes genom två glasviksdörrar. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Här finns även en separat tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Ovan sitter en praktisk arbetsbänk vid sidan av finns skåp för förvaring.

Byggnad m.m

Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 32 - 1102
Byggnadsår
2014
Balkong/uteplats
Möblerbar balkong, vilken det finns möjlighet till att inglasa, med söderläge.
TV-Internetutbud
Föreningen är ansluten till Telia Triple-play (kabel-TV, bredband & IP-telefoni).
Ingår i avgiften
Värme och Telia Triple-play (kabel-TV, bredband & IP-telefoni). Föreningen har individuell mätning och debitering för vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer därför ett obligatoriskt vattentillägg på ca 34 kr/mån.
Andel i föreningen
0.005058%
Energiprestanda
63 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. I föreningen finns cykel-, barnvagns- samt rullstolsförråd.

Bilplats

Brf Compagniet har 41 parkeringsplatser i eget garage samt samt 36 parkeringsplatser i Eriksbergsdockans garagesamfällighet. Platserna tilldelas enligt separat kö. Kostnaden för garageplats ligger för närvarande på 1 000 kr/mån.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Compagniet består av två flerbostadshus med en upphöjd gård ovan ett garage i två plan. Husen om 8 respektive 12 våningar har ett fantastiskt läge intill det stora trä däcket vid Dockans inre. Totalt inrymmer Brf Compagniet 120 bostadsrättslägenheter på 1-4 r.o.k. fördelade på 29-95 kvm. Utöver bostäderna finns tre lokaler i markplan. Byggherre är Peab. Föreningen äger fastigheten Sannegården 66:1.

Antal lägenheter
120 st
Antal lokaler
3 st
Renoveringar
Då fastigheten är relativt ny, stod klar 2014, kommer det inte ske några större renoveringar inom kort. Februari 2016 fick föreningen godkänt bygglov för inglasning av balkonger.
Ekonomi
Föreningen beräknar anpassa avgifterna efter antagen inflationsnivå (2 %) samt snitträntan på 3,78% enligt ekonomisk plan. Avgifterna var oförändrade inför 2017 och i nuläget ser föreningen inte att det kommer bli några höjningar på avgiften. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

OBS!
Beträffande lägenhet nr: 51102
Brf Compagniet
Övrig information om föreningen/objektet
SBC handhar föreningens lägenhetsförteckning.
Pantsättningsavgift faktureras.
Överlåtelseavgift faktureras köparen.
Andelstal
0.58244%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 162 kr (betalas av Köpare)

Övrigt

På Eriksberg har tidigare varvsarbete bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Ett stort område med karaktär där historia och framtid möts i skön harmoni. Moderna nybyggnationer belägna precis vid vattnet, blandat med äldre varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda. Det vattennära läget och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.

Den populära kajpromenaden löper mellan Lindholmen och Eriksberg och längs vägen finns flertalet mysiga fik och restauranger. Här är det bara att utforska sina egna guldkorn. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet.

I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda med stombuss samt Älvsnabben. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers

Här bor ni i ett expansivt och vattennära område!

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 050 kr
Boarea
37 kvm
Våning
2/8, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Extra kontakt

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post
Eriksbergs populära kajpromenad!
Båten tar er snabbt och smidigt in till city, ett alternativ till bussen
Direkt närhet till grönområde och lekpark
Färjenäsparken
Några restauranger som rekomenderas
Nybakat frukostbröd från Baka Stenungbageri – vilket ligger ett stenkast från porten
Läcker tapas och gott i glasen
Lika vackert kvällstid

Planritning

anmäl intresse