Johanneberg - Almedal

Mölndalsvägen 89B

Alla bilder

Nyproducerad etta med inglasad balkong i nytt spännande område!

1 rok 35 kvm 2 258 kr/mån
Välkomna till Brf Södra Nova, den ljusare och elegantare delen av det nyproducerade bostadskvartetet Light Factory Gbg! Ytterst stilfull och välplanerad studiolägenhet med smarta lösningar som gör din vardag lite enklare. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Härlig inglasad balkong med kvällssol och gemensam uteplats att umgås och inte minst grilla vid. Praktiskt förråd utanför dörren med goda förvaringsmöjligheter. Perfekt första bostad, till studenten eller som övernattningslägenhet. Här bor ni med närhet till mataffärer, gym, härliga grönområden, endast tre hållplatser från Korsvägen och på bekvämt avstånd in till citykärnan. Detta konceptboende är ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra! Bostaden står klar i juni 2018. Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron!
Beskrivning

Interiör

Lägenhetens 35 kvm disponeras enligt följande:

Hall
I entréhallen möts du av dimbara, infällda spotlights och skjutdörrsgarderober med spegelglas. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad askparkett samt väggar, lister och dörrfoder i samma kritvita nyans.

Kök & Vardagsrum
Bostadens allrum, som anknyter till både kök och hall har ett stort fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köksinredning i vitt från Marbodal och ovan arbetsbänken i laminat sitter vitt kakel och LED-belysning med dimmer. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt (Franke), kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Hela maskinparken i rostfritt utförande från Siemens. Här finns matplats för 4-6 personer. Öppen planlösning till vardagsrummet. Rummet är stort nog att möblera efter eget tycke och behov. Här inryms stor säng i sovalkoven. I rummet ryms även soffa samt förvarings- och avlastningsmöbler. Balkongen breddar bostadens yta och har en reglerbar inglasning. En given favoritplats, där årstiderna förlängs..

Badrum
Ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel med belysning, takdusch med glasvägg, torkställ, badrumsskåp, arbetsbänk samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens). Infällda spotlights i taket.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan.
Fakta

Om bostaden

Antal rum
1 rok
Boarea
35 kvm
Våning
3/10, hiss finns
Avgift
2 258 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 21203

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2017-2018
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).
Uppvärmning
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

I föreningen finns gemensam lounge med sköna sittplatser och trådlöst internet, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.

Bilplats

Föreningen kommer inneha 26 garageplatser, dessa kommer hyras ut till föreningens medlemmar och föreningen kommer även att förfoga över 2 MC-platser.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse