Mölndalsvägen 89B

Göteborg, Johanneberg - Almedal
Alla bilder

Nyproducerad etta med inglasad balkong i nytt spännande område!

Välkomna till Brf Södra Nova, den ljusare och elegantare delen av det nyproducerade bostadskvartetet Light Factory Gbg! Ytterst stilfull och välplanerad studiolägenhet med smarta lösningar som gör din vardag lite enklare. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Härlig inglasad balkong med kvällssol och gemensam uteplats att umgås och inte minst grilla vid. Praktiskt förråd utanför dörren med goda förvaringsmöjligheter. Perfekt första bostad, till studenten eller som övernattningslägenhet. Här bor ni med närhet till mataffärer, gym, härliga grönområden, endast tre hållplatser från Korsvägen och på bekvämt avstånd in till citykärnan. Detta konceptboende är ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra! Bostaden står klar i juni 2018. Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron!

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 258 kr
Boarea
35 kvm
Våning
3/10, hiss finns.
Lägenhetens 35 kvm disponeras enligt följande:

Hall
I entréhallen möts du av dimbara, infällda spotlights och skjutdörrsgarderober med spegelglas. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad askparkett samt väggar, lister och dörrfoder i samma kritvita nyans.

Kök & Vardagsrum
Bostadens allrum, som anknyter till både kök och hall har ett stort fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köksinredning i vitt från Marbodal och ovan arbetsbänken i laminat sitter vitt kakel och LED-belysning med dimmer. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt (Franke), kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Hela maskinparken i rostfritt utförande från Siemens. Här finns matplats för 4-6 personer. Öppen planlösning till vardagsrummet. Rummet är stort nog att möblera efter eget tycke och behov. Här inryms stor säng i sovalkoven. I rummet ryms även soffa samt förvarings- och avlastningsmöbler. Balkongen breddar bostadens yta och har en reglerbar inglasning. En given favoritplats, där årstiderna förlängs.

Badrum
Ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel med belysning, takdusch med glasvägg, torkställ, badrumsskåp, arbetsbänk samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens). Infällda spotlights i taket.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 21203
Byggnadsår
2017-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV-Internetutbud
Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).

Övriga utrymmen

I föreningen finns gemensam lounge med sköna sittplatser och trådlöst internet, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.

Bilplats

Föreningen kommer inneha 26 garageplatser, dessa kommer hyras ut till föreningens medlemmar och föreningen kommer även att förfoga över 2 MC-platser.

Övrigt

Light Factory Nova är ett bekvämt framtidsboende och har fullt med smarta funktioner såsom trådlös ljudanläggning i badrum, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Bra förening med hiss, garage i källaren för både cykel och bil. Här bor du med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer. Här bor ni med närhet till det mesta, endast tre hållplatser ifrån Korsvägen! Läs mer om bostaden här: www.lightfactorygbg.se/nova.html

I länken nedan kan ni se en virtuell visning av lägenheterna i Nova för att bilda er en bättre uppfattning om hur lägenheten kommer se ut när den är färdigställd: https://solstudier.tengbom.se/project/sodra-centrum/#vr

I länken nedan kan ni se hur fasaden mot väst kommer se ut och hur ljuset slår mot balkongen under dygnets timmar i mars och juni:
https://solstudier.tengbom.se/project/sodra-centrum/#sun

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 258 kr
Boarea
35 kvm
Våning
3/10, hiss finns

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post
Välkommen till Mölndalsvägen 89B
Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum
Ett bekvämt framtidsboende, fullt med smarta funktioner
Med Mölndalsån som vacker fond finns förutsättningar för ett enkelt och spontant cityliv
Mittemellan Korsvägen och Krokslätt
Här erbjuds ni en nyproducerad bostad med kvalitet och stilsäkra materialval
På bekvämt avstånd från stadens puls
Här bor ni med närhet till det mesta, endast tre hållplatser ifrån Korsvägen!

anmäl intresse