Järnbrott

Antenngatan 8B

Alla bilder

Trivsam tvåa i attraktiva Järnbrott!

2 rok 53 kvm 4 100 kr/mån
Nu erbjuds chansen att förvärva denna synnerligen välplanerade tvåa högst upp i huset med stor potential. Bostaden har ett rikligt ljusinsläpp, charmigt kök och rymligt vardagsrum i en delvis öppen planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap. Från vardagsrummet nås den stora balkongen, belägen i soligt söderläge. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt bra förvaring i skjutgarderober. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Föreningens ekonomi är stabil och trivselfaktorn mycket hög.

Här bor du med ett fint läge i Järnbrott nära Flatås med alla faciliteter inom räckhåll, närhet till såväl buss och affär som skolor och allmän service. För dig som tycker om att cykla och promenera går även cykelleden strax utanför och tar dig till såväl Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Linnéområdet som ut till salta bad på några minuter. Goda kommunikationer tar dig även snabbt och lätt in till centrala Göteborg..

Välkommen på visning!
Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

Hallen är hemmets centrala punkt som binder samman samtliga rum. Till vänster om entrén finns en naturlig yta för ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring finns i två garderober.

Bostadens hemtrevliga kök är rymligt med vita luckor. Stommen är praktisk och erbjuder många möjligheter för kökets alla redskap. De förberedande ytorna är väl tilltagna och underlättar således middagarnas förberedelser. Maskinell utrustning som finns är kyl/ frys, diskmaskin, micro, ugn, häll samt ovansittande fläkt. Väggarna är tapetserade.

Den delvis öppna planlösningen mot kök förstärker känslan av rymd i vardagsrummet och ger rummet en inbjudande karaktär. Matplatsen har en naturlig plats intill köket och invid fönstret. Här ryms förstås utan problem även en stor soffgrupp och övrigt vardagsrumsmöblemang. Väggarna är vita och på golvet ligger vacker valnötsparkett. Rummet förlängs genom utgången till balkongen vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Slå dig ner i solstolen och njut av solen från söder!

Badrummet är helkaklat med kakel i beige/grå kulör samt grått klinker på golvet. WC i vitt samt handfat i samma färg. Spegelskåp på väggen för förvaring. Härlig badkar med tassar och duschdraperi. Här finns en praktisk tvättmaskin som underlättar vardagsbestyren.

Stort sovrum som med enkelhet rymmer en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, flera garderober och en arbetshörna vid behov. Golvet kläs av valnötsparkett och väggarna är vitmålade med en fondvägg.
Brf/BF

Förening

Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Järnbrott 15:3, Järnbrott 16:1 och Järnbrott 758:66. På dessa fastigheter uppfördes 1953 flervåningshus med totalt 153 st lägenheter i såväl punkthus som i låghus med adresserna: Bildradiogatan 2, 4 och 6 samt Antenngatan 2, 4, 6 och 8. Lägenheterna fördelas enligt följande: 1 rok-21 st, 2 rok -107 st och 3 rok-25 st. Dessutom tillkommer 3 st lokaler, 40 st garage, 42 st p-platser och 5 st mc-platser.

Renoveringar

2017 Byte av lås
2014 Ombyggnad av entréer
2013/2014 Termostatbyte på radiatorer 
2013/2014 Installerades nytt porttelefonsystem.
2010-2011 Reparationer av balkonger, omläggning av tak och dränering runt Antenngatan
2007 Nya säkerhetsdörrar 
2003-2005 Stamrenovering och därmed totalrenoverades badrummen
2005 Ny el med jordade kontakter 
1994 Fönsterbyte till 3-glasfönster

Kommande renoveringar inom en femårsperiod: Målning av källargångar samt byte av källardörrar Antenngatan 4-8, branddörrar med asbests, utbyte av hissmaskiner. Översyn av belysning i området. Fortsatta åtgärder för utsatta fasader med omfogning och hydrofobering. För mer detaljerad information se årsredovisning. Föreningen inväntar i dagsläget en uppdaterad underhållsplan. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.
Antal lägenheter
153 st
Antal lokaler
3 st
Org.nr
757201-7270
Ekonomi
I årsredovisningens första sida kan man läsa om föreningens "medlemsvinster" och återbetalning till medlemmar.
Andelstal
0.65733%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
53 kvm
Våning
3/3, hiss finns ej
Avgift
4 100 kr
Balkong/uteplats
Balkong i söderläge
Andel i föreningen
0.65733%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 47

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1953
Föreningen äger marken?
Energiprestanda
154 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd (6-7 kvm) samt ett källarförråd (4-5 kvm). Föreningen har en tvättstuga på Antenngatan 6B. Tvättstugan är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkrum samt en mangel. I föreningen finns även samlingslokal, cykelrum, motionsrum, bastu, hobbyrum och styrelserum (Antenngatan 4D).

Bilplats

Föreningen förfogar över 40 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 200 kr/månad. Föreningen förfogar även över 44 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad för termogarage och ca 800 kr/månad för varmgarage. Det finns även 3 MC-platser i garaget som kan hyras till en kostnad om ca 200 kr/månad.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse