Basungatan 27

Västra Frölunda, Ruddalen
Alla bilder

Välskött genomgångstvåa med rymlig balkong i soligt sydvästläge!

Nu ges chansen att förvärva en välskött genomgångstvåa på omtyckta Basungatan. Högt och fritt läge med fönster åt två väderstreck vilket ger bostaden extra ljus och rymd. Bostaden erbjuder en rymlig balkong i soligt sydvästläge. Balkongen kommer att byggas ut och inglasas med planerad start under hösten 2018. Interiört erbjuds ett ljust kök med vita skåpluckor och matplats vid fönster. Vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkong i soligt läge. Fräscht stamrenoverat badrum. Säkerhetsdörr och porttelefon är installerade. Här bor man i hjärtat av Ruddalens grönska i en stabil och omtyckt förening med en vänlig och välkomnande granngemenskap, samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, Frölunda Torg eller ut till havet.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 098 kr
Boarea
55 kvm
Våning
5/8, hiss finns.
Bostaden disponeras enligt följande:

Genom säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Praktiskt klinkergolv i grått som fortsätter in i köket.

Rymligt och väldisponerat kök i vitt med matplats som med enkelhet rymmer 4-6 personer intill fönstret med utsikt över omgivande natur. Här finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, micro, köksfläkt och diskmaskin.

När du vill dra dig undan finner du ett rofyllt sovrum som vetter mot den lugna baksidan av huset. Här rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, flera garderober och en arbetshörna vid behov. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är vitmålade. Idag finns här förvaringsutrymmen genom tre garderober.

Underbart vardagsrum där ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna. Vackra originalgolv i fiskbensparkett med sandfärgade väggar. Rummet är rymligt och förutom en stor soffgrupp så finns det plats för, om så önskas, ett större matbord eller en mysig läshörna. Från rummet når du den härliga balkongen.

Badrummet nås till höger om hallen. Helkaklat och ljust badrum med ljusa kaklade väggar och gråmelerad klinker på golv. Möblemanget består av wc, dusch med skjutdörr handdukstork samt handfat med belyst överskåp.

Byggnad m.m

Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 318
Byggnadsår
1955
Balkong/uteplats
Trevlig balkong med soligt sydvästläge
TV-Internetutbud
Comhem
Andel i föreningen
0.27456%
Energiprestanda
121 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd, festlokal och tvättstuga med torkrum. Festlokal med fullutrustat kök går att hyra.

Föreningen har även en träningslokal. Det finns ett par motionscyklar, bordtennisbord, en styrketräningsmaskin, bänkpress samt ett antal mindre träningsredskap i gymmet. I anslutning till omklädningsrummet finns det en bastu och relaxavdelning som man också kan utnyttja (lokaler belägna på Basungatan 18).

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
250 kr
Totalt
450 kr/mån

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf HSB Kaverös är en stor, stabil och omtyckt förening som består av fastigheterna Järnbrott 98:1 och Järnbrott 99:1. De uppfördes 1955 och omfattar 365 bostadsrättslägenheter som är fördelade på två hus. Bostadshusen kallas “korthuset”- Basungatan 17 till 27 och “Långhuset” - Basungatan 18 till 46. Alla större renoveringar är gjorda. Till föreningen hör även övriga utrymmen som festlokal, övernattningslägenhet, gym med dusch och bastu, hobbylokal, boulebana och grillplats.

Besök gärna föreningens hemsida http://www.hsb.se/goteborg/kaveros eller läs i årsredovisningen för mer information.

Närmaste spårvagnshållplats är Musikvägen som ligger på fem minuters promenadavstånd från Basungatan. Därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg eller till Frölunda torg som är en knutpunkt för kommunikationer.

Antal lägenheter
365 st
Andelstal
0.27456%

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 098 kr
Boarea
55 kvm
Våning
5/8, hiss finns

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post
Välkommen till Basungatan 27
Välskött genomgångstvåa med rymlig balkong i soligt sydvästläge!
Rymligt och väldisponerat kök i vitt med matplats som med enkelhet rymmer 4-6 persone
...intill fönstret med utsikt över omgivande natur.
Rofyllt sovrum som vetter mot den lugna baksidan
Genom säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter
Här finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade.
Underbart vardagsrum där ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna.
Från rummet når du den härliga balkongen.
Fräscht stamrenoverat badrum
Brf HSB Kaverös
Här bor man nära Frölunda Torg med sitt rika utbud...
Ruddalens grönområde för naturälskaren...
...med härlig natur och fina motionsspår
Salta havsbad och Göteborgs vackra skärgård
Från Frölunda Resecentrum..
...utgår ett nätverk av bussar och spårvagnar

Planritning

anmäl intresse