Järnbrott

Bildradiogatan 6

Alla bilder

Charmig tvårummare i ett av föreningens bättre läge!

2 rok 54 kvm 4 291 kr/mån
I attraktiva Järnbrott ges här tillfälle att förvärva en påtagligt ljus tvårummare i ett av föreningens bättre läge. Balkong med strålande utsikt över närområdet i bästa solläge! Tilltalande planlösning och stora fönsterpartier berikar rummen med ljus och här finns goda förvaringsutrymmen genom en stor klädkammare. Bostadens sociala del finner vi i vardagsrummet med plats för såväl soffa som matbord samt utgång till balkong. Trivsamt kök med gott om plats för matbord vid fönstret, rofyllt sovrum med generösa och lättmöblerade ytor samt helkaklat stambytt badrum med dusch och vädringsfönster.
Föreningens ekonomi är stabil och trivselfaktorn mycket hög.

På Bildradiogatan bor du bekvämt med alla faciliteter inom räckhåll, närhet till såväl buss och affär som skolor och allmän service. För dig som tycker om att cykla och promenera går även cykelleden strax utanför och tar dig till såväl Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Linnéområdet som ut till salta bad på några minuter. Goda kommunikationer tar dig även snabbt och lätt in till centrala Göteborg.

Välkommen på visning!
Beskrivning

Interiör

Hall & entré
Välkomnande hall med plats för mindre hallmöblemang. Ljusa väggar och grått klinkermönstrat laminatgolv. Tre garderober med överskåp. Längre in i hallen en rymlig walk-in-closet. Hallen förbinder samtliga rum på ett trevligt sätt och utgör ett nav i bostaden.
Väggar, dörrar och garderobsdörrar ommålade 2018.

Vardagsrum
Rakt fram ligger bostadens vardagsrum som har ett mycket trevligt läge. Stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd ut mot balkongen och grönskan utanför. Ett fritt och rogivande läge utan insyn. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel samt ett matsalsbord om så önskas. Härifrån nås den härliga balkongen i rätt väderstreck som en förlängning av vardagsrummet. Slå dig ner i solstolen och njut av solen från söder!

Sovrum
Det stora sovrummet ligger med rofyllt läge. Plats för dubbelsäng utan att ta för mycket yta i anspråk. Stilsäkert inredd med gråmålade väggar och parkettgolv. Förvaring i form av två garderober som kompletteras av garderoberna vi finner utanför i innerhallen.

Kök
Trivsamt och charmigt kök med matplats vid fönster för ca 4 personer. Vita köksluckor samt grått kaklat ovan bänk. Goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i flera skåp och lådor. Väggarna är vitmålade och golvet kläs i ett laminatgolv. Köket är utrustat med ugn, spis samt kyl & frys..

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum från 2005 med vädringsfönster. Utrustat med WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och spotlights ovan. Därtill finns tvättmaskin vilket underlättar rejält vid vardagssysslorna.
Brf/BF

Förening

Föreningen innehar tomträtt till fastigheterna Järnbrott 15:3, Järnbrott 16:1 och Järnbrott 758:66. På dessa fastigheter uppfördes 1953 flervåningshus med totalt 153 st lägenheter i såväl punkthus som i låghus med adresserna: Bildradiogatan 2, 4 och 6 samt Antenngatan 2, 4, 6 och 8. Lägenheterna fördelas enligt följande: 1 rok-21 st, 2 rok -107 st och 3 rok-25 st. Dessutom tillkommer 3 st lokaler, 40 st garage, 42 st p-platser och 5 st mc-platser.

Renoveringar

2017 Byte av lås
2014 Ombyggnad av entréer
2013/2014 Termostatbyte på radiatorer 
2013/2014 Installerades nytt porttelefonsystem.
2010-2011 Reparationer av balkonger, omläggning av tak och dränering runt Antenngatan
2007 Nya säkerhetsdörrar 
2003-2005 Stamrenovering och därmed totalrenoverades badrummen
2005 Ny el med jordade kontakter 
1994 Fönsterbyte till 3-glasfönster

Kommande renoveringar inom en femårsperiod: Målning av källargångar samt byte av källardörrar Antenngatan 4-8, branddörrar med asbests, utbyte av hissmaskiner. Översyn av belysning i området. Fortsatta åtgärder för utsatta fasader med omfogning och hydrofobering. För mer detaljerad information se årsredovisning. Föreningen inväntar i dagsläget en uppdaterad underhållsplan. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.
Antal lägenheter
153 st
Antal lokaler
3 st
Org.nr
757201-7270
Ekonomi
I årsredovisningens första sida kan man läsa om föreningens "medlemsvinster" och återbetalning till medlemmar.
Andelstal
0.69122%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
54 kvm
Våning
2/7, hiss finns ej
Avgift
4 291 kr
Balkong/uteplats
Balkong i söderläge
Andel i föreningen
0.69122%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 126

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1950
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Comhem
Fönster
3-glasfönster

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns på Antenngatan 6B. Föreningslokal kan hyras för 150 kr/dygn (Antenngatan 6B). Det finns även hobbylokal, bastu och motionsrum/träningslokal som ligger på Antenngatan 4D. Cykelförråd finner man i källarplan

Bilplats

Föreningen har tillgång till 43 garageplatser och 60 parkeringsplatser i området. Till dessa är det separat kö.
Uppgifter ovan härstammar från tidigare försäljning av bostäder i föreningen och kan därför innehålla felaktigheter.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse