Fiolgatan 10

Västra Frölunda, Ruddalen
Alla bilder

Kvadratsmart 1,5:a i hjärtat av Ruddalen!

I hjärtat av Ruddalen finner ni denna kvadratsmarta bostad med ett ett högt och fritt läge där varje kvadratmeter väl nyttjats. Här erbjuds en stor inglasad balkong med strålande utsikt över närområdet. Social planlösning med plats för soffgrupp, en praktiskt sovalkov och mindre köksbord. Kök med god standard och önskvärda faciliteter. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2005. Mellan husen ligger öppna ytor med gräsmattor, uteplatser och en nyligen omgjord fin lekplats för de yngre medlemmarna. Här har du den perfekta bostaden för såväl övernattningslägenhet som för studenten, eller kanske första lägenheten?

På Fiolgatan bor du med närhet till det mesta. Gångavstånd till Frölunda torg med dess rika utbud och Ruddalens motionsområde. Områdets fina natur och närhet till havet är som klippt och skuret för både motionärer och hundägare. Goda kommunikationer med spårvagnen (med tre linjer) någon minut bort som går direkt till bl a Chalmers och Göteborgs innerstad.

Välkommen till visning!

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 623 kr
Boarea
37.8 kvm
Våning
9/12, hiss finns.
Kliv in! I entrén möts ni av en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt plats för skor direkt till vänster. Vitmålade väggar och på golvet ligger ett smakfullt laminat i valnöt.

I hallen finns även bostadens badrum som renoverades i föreningens regi i samband med stambytet 2005. Vitmelerat kakel klär väggar och sandfärgat klinker klär golvet. Badrummet är praktiskt och lättstädat med vägghängd wc, bekväm handukstork, badrumsskåp för förvaring, handfat med ovansittande spegelskåp och dusch med skjutdörrar.

Bostadens allrum, som anknyter till både kök och hall har ett stort fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det fria läget och den unika utsikten särskiljer denna pärla till bostad från andra. Längs golvet löper en vacker fiskbensparkett i utmärkt skick. Rummet är stort nog att möblera efter eget tycke och behov. Här inryms stor säng i sovalkoven. I rummet ryms även soffa samt förvarings- och avlastningsmöbler. Balkongen breddar bostadens yta och har en reglerbar inglasning. En given favoritplats, där årstiderna förlängs. Genomgående i bostaden är färgsättningen ljus vilket ger en känsla av rymd samt en neutral bas som är enkel att inreda utefter. För god klädvård finns förvaring i rymlig klädkammare.

Vidare når vi köket med luckor och skåp i vitt med arbetsytor i ek. Ovanför sitter vitt och grönt kakel som stänkskydd. Fönster ut mot grönskan utanför. Den maskinella utrustningen består av spis, kyl och frys samt diskmaskin. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 248
Byggnadsår
1962
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i norrläge
TV-Internetutbud
Kabel-tv via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår.
Fiber via Bredbandsbolaget eller via Comhem.
Andel i föreningen
0.23156%
Energiprestanda
117 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Tvättstuga på entréplan, cykelförråd, två övernattningsrum på Fiolgatan 6 (ca 150 kr/natt). Lekplatsen, tennisbanan och fotbollsplanen ägs inte av föreningen. Dessa tillhör Göteborgs Kommun och förvaltas av Park- och Naturförvaltningen.

Bilplats

Föreningen har både parkeringsplatser och platser med motorvärmare. Dessa kostar ca 120 kr/mån respektive ca 190 kr/mån. Önskas p-plats kontakta Hsb Göteborg på 010-4422000. Om det inte finns någon ledig p-plats när man flyttar in så kan man lösa biljett i p-automaten för 100 kr/vecka eller 300 kr/månad. Då får man stå på besöksplatserna.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 268 lägenheter med adresserna Fiolgatan 4-10. Sammanlagd bostadsyta i föreningen är 17 863 kvm. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt i storlekarna från 1 till 5 rum och kök.

Antal lägenheter
268 st
Renoveringar
Stora renoveringar såsom stambyte, renovering av samtliga badrum, elcentraler, fönster, balkonger samt porttelefoner med bild på besökaren är utförda. Nya brevinkast har installerats och dessa är nu avbetalda. Föreningen genomför just nu en fasadrenovering, läs mer i årsredovisningen om detta.
Ekonomi
Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Avgifterna har höjts under 2017 med ca 3%.
Andelstal
0.20051%

Övrigt

HSB Brf Kvartetten har ett utmärkt läge med vacker natur och Ruddalens rekreationsområde som granne, samtidigt som kommunikationer, affärer, skolor, dagis och hela Frölunda Torgs serviceutbud finns i närheten. Dessutom nära både stan och havet, endast ca tio minuter med bil eller ca 20 minuter med cykel! Med en promenad på bara några minuter når man också Positivparken, som invigdes våren 2013. En jättefin utflyktslekpark med äventyrslek för både stora och små.

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 623 kr
Boarea
37.8 kvm
Våning
9/12, hiss finns

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post
Välkommen till Fiolgatan 10
Kvadratsmart 1,5:a i hjärtat av Ruddalen!
Det fria läget och den unika utsikten särskiljer denna pärla till bostad från andra.
Kök med god standard och önskvärda faciliteter
Här erbjuds en stor inglasad balkong med strålande utsikt över närområdet
Bostadens allrum, som anknyter till både kök och hall
I rummet ryms soffa samt förvarings- och avlastningsmöbler
Här inryms även stor säng i sovalkoven
För god klädvård finns förvaring i rymlig klädkammare.
Balkongen breddar bostadens yta och har en reglerbar inglasning
Stort fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus
Bostadens badrum som renoverades i föreningens regi i samband med stambytet 2005
Varmt välkommen att boka in tid för visning!
HSB Brf Kvartetten I Göteborg
Mellan husen ligger öppna ytor med gräsmattor, uteplatser och en nyligen omgjord fin lekplats
Här bor man nära Frölunda Torg med sitt rika utbud...
Ruddalens grönområde för naturälskaren...
...med härlig natur och fina motionsspår
Salta havsbad och Göteborgs vackra skärgård
Från Frölunda Resecentrum..
...utgår ett nätverk av bussar och spårvagnar

Planritning

anmäl intresse