Johanneberg - Almedal

Mölndalsvägen 89B

Alla bilder

Nyproducerad trea med inglasad uteplats i nytt spännande område!

3 rok 78 kvm 4 128 kr/mån
Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 3:a med inflyttning i juni 2018. Bostaden karakteriseras av genomgående ljus samt väl genomtänkta färg- och materialval. Stora fönsterpartier skapar ett ljuvligt ljusspel över den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum och lämnar utrymme för ett hem att verkligen trivas i. Härlig inglasad uteplats med kvällssol och gemensam uteplats att umgås och inte minst grilla vid. Praktiskt förråd utanför dörren med goda förvaringsmöjligheter.

Light Factory Nova är ett bekvämt framtidsboende och har fullt med smarta funktioner såsom trådlös ljudanläggning i badrum, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Bra förening med hiss, garage i källaren för både cykel och bil. Här bor du med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer. Här bor ni med närhet till det mesta, endast tre hållplatser ifrån Korsvägen! Läs mer om bostaden här: www.lightfactorygbg.se/nova.html

I länken nedan kan ni se en virtuell visning av lägenheterna i Nova för att bilda er en bättre uppfattning om hur lägenheten kommer se ut när den är färdigställd: https://solstudier.tengbom.se/project/sodra-centrum/#vr

I länken nedan kan ni se hur fasaden mot väst kommer se ut och hur ljuset slår mot balkongen under dygnets timmar i mars och juni:
https://solstudier.tengbom.se/project/sodra-centrum/#sun.
Beskrivning

Interiör

Bli den första att flytta in i denna väldisponerade trea;

Här bjuds ett rymligt kapprum med god plats för avhängning i en inbyggd garderob. Golvet är praktiskt beklätt med ett klinker som övergår i ett stilrent golv i vitpigmenterad ask. Detta golv bildar tillsammans smakfulla väggarna en neutral bas att inreda efter och är i övrigt gemensamt för hela bostaden.

Till vänster i hallen når vi det luftiga helkaklade badrummet. Här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, WC, tvättställ och duschvägg.

Vidare in i köket är som gjort för den sociala prägeln och karaktäriseras av materialval i mycket god kvalitet. Förvaring göms både stilrent och praktiskt bakom vit köksinredning. Maskinparken har diskmaskin, Micro i överskåp, kyl, frys och integrerad spishäll.

Bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet. Här slås man genast av den öppna planlösningen mot köket och det rikliga ljusinflödet. Generösa ytor att umgås på i kombination med grönskande omgivningar. Utgång till den inglasade uteplatsen som erbjuder kvällssol och plats för cafébord samt stolar och grill.

Genom vardagsrummet når vi Master bedroom som med lätthet rymmer dubbelsäng och kompletterande avlastningsmöbler. Förvaring finns i form av en praktisk garderobsvägg.

Det något mindre av bostadens sovrum fungerar utmärkt som kontor, gästrum eller barnkammare.

Till lägenheten hör ett förråd.
Brf/BF

Förening

Brf Södra Nova. Föreningen kommer vara en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 63 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adressen Mölndalsvägen 89 A-E. Inflyttning beräknas ske under kvartal 2 2018.

Denna bostadsrättsförening har 63 lägenheter och ligger i Södra Centrum. Ett par kvarter från Korsvägen i Göteborg.

Den del av huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta stil. I Nova finns lägenheter från små ettor på 34 kvm till rymliga femmor på 113 kvm. De flesta Nova-hem får genomgående planlösningar med ljusinsläpp från två håll. Samtliga bostäder får stora fönster och inglasad balkong eller uteplats i västerläge .

Antal lägenheter
63 st
Antal lokaler
3 st
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
78 kvm
Våning
2/10, hiss finns
Avgift
4 128 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Kostnad för varmvatten och elförbrukning tillkommer månadsvis och debiteras efter faktiskt förbrukning
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i västerläge
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 21103

Om fastigheten

Byggnadsår
2017-2018
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).

Övriga utrymmen

I föreningen finns gemensam lounge med sköna sittplatser och trådlöst internet, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.

Bilplats

I föreningen finns 30 garageplatser som nås med hiss direkt ifrån trapphusen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 300 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 2 MC-platser i garaget. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Det finns även 5 extra cykelförråd för uthyrning till en kostnad om ca 70 kr/förråd/månad. Kö till samtliga platser upprättas vid tillträde. I garaget kommer också finnas flera laddstationer för elbilar samt 2 bokningsbara bilpoolsfordon.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse