Sannegårdsgatan 30

Göteborg, Sannegårdshamnen
Alla bilder

Öppen, tidsenlig tvårummare i hjärtat av Sannegårdshamnen!

Några få fotsteg från Sannegårdens gemytliga kajpromenad presenteras en välplanerad, stilfull och ljus tvåa. Högt upp i huset flödar ljuset fritt från de stora fönsterpartierna och reflekteras fint i de ljusa ytskikten. Generös öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar fantastiska sällskapsytor. Lugnt och fritt läge med härlig sydvästbalkong som vetter ut mot den gröna innergården. Väl tilltaget badrum i sobra färgval med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt behaglig golvvärme.

Här finner ni ett härligt boende i harmonisk miljö vid vattnet. Njut av en promenad längs kajkanten eller en ta en picknick på Sörhallsberget med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till Eriksbergs köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger etc. Goda kommunikationsmöjligheter både via buss och båt. Hållplats i nära anslutning till bostaden.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
4 060 kr
Boarea
68 kvm

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2009
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV-Internetutbud
Ett grundutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften. Bredband via fiber finns. Separat avtal om detta.
Energiprestanda
151 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet samt en tvättstuga med extra stora maskiner. Till varje lägenhet finns ett rymlig källarförråd på ca 10 kvm

Bilplats

Under huset finns 64 garageplatser och föreningen har även 2 st p-platser.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Husen uppfördes 2009 genom totalentreprenad via Riksbyggen. Adresserna är Sannegårdsgatan 26-32, Ångaren Indias gata 2-6 samt Ångaren Ernas gata 1-5. Föreningen är medlem i Intresseföreningen för Riksbyggens bostadsrättsföreningar i Göteborg. Föreningen sänkte månadsavgifterna 2014-01-01 med 2 %. Det finns en upprättad underhållsplan för fastigheten och då byggnaderna är relativt nybyggda finns inte något större underhållsbehov de närmsta åren. Vissa av bostäderna hyrdes till en början ut men de har efterhand ombildats till bostadsrätter.

Antal lägenheter
85 st
Antal lokaler
2 st

Övrigt

Sannegårdshamnen, med sin bågformade hamnbassäng, byggdes 1908 och har framförallt använts för kol- och kokshantering men även fungerat som salthamn. I början av 2000-talet startade förnyelsen av Sannegårdshamnen med bostäderna på den östra sidan av hamnbassängen och fortsatte därefter på den västra sidan. Förutom Sannegårdshamnens egna tillgångar finns mycket att upptäcka på promenadavstånd både i västlig och östlig riktning. Mellan Färjenäsparken i väster och Frihamnen i öster går en sju kilometer lång kajpromenad markerad av vita stolpar med vågmönster på. Längs kajpromenaden hittar du parker, restauranger, kaféer och sköna sittplatser i sollägen. Du passerar över fyra vackra broar, upplever spännande skulpturer och ser både gammal och ny arkitektur.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
4 060 kr
Boarea
68 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

anmäl intresse