Sannegårdshamnen

Vintergatan 5

Alla bilder

Högt och fritt läge med fin älvutsikt!

3 rok 80 kvm 3 891 kr/mån
Med ett högt och fritt läge, i hjärtat av Sannegårdshamnen presenteras denna genomgångstrea med generös inglasad balkong i soligt sydostläge. Bostaden har ett insynsskyddat läge näst högst upp i huset med generösa fönsterpartier som bidrar med fint ljusinsläpp samt utsikt över småbåtshamnen och Eriksbergskranen. Modernt och bekvämt boende som präglas av stilrena materialval och hög komfort. En halvöppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, två mycket bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober samt klädkammare. Köket har kvalitativ utrustning och allt ni kan tänkas behöva för att skapa en god middag tillsammans med vänner och familj. Stilrent badrum med egen tvättavdelning underlättar vardagsrutinerna. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Flera fina promenadstråk längs med kajer och älvstranden och i omgivningarna. Här bor man med kort promenadavstånd till barnomsorg, skolor, flera möjligheter med kommunikationer in till centrala Göteborg via buss eller båt. Intill huset finner man en större matvarubutik, vårdcentral, tandläkare, caféer och restauranger.

En bostad för dig som vill njuta av livet!
Beskrivning

Interiör

Hissen tar dig upp till våning sex av sju där denna välplanerade genomgångstrea finns. Här välkomnas du av en öppen hall som ger en bra överblick av bostaden. Förvaring finns i en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, smart elfa-system där du kan anpassa inredningen efter dina behov. Ekparkett är genomgående i hela lägenheten samt vitmålade väggar.

Köket har tidlös köksinredning i vitt som samspelar elegant med bänkskiva i mörkgrå laminat och vitt kakel. Utformat i vinkel samt med över- och underskåp, skapas både goda arbetsytor och exemplariska utrymmen för redskap och ingredienser. Maskinpark i form av spishäll, fläkt, ugn och micro i bekväm arbetshöjd, integrerad diskmaskin, kylskåp samt frys (side-by-side).

Vardagsrummet förenas med matplatsen i en öppen planlösning. Detta resulterar i en stor social yta där ni enkelt kan umgås över rummens gränser. Här ryms alla vänner. Möblera med både soffgrupp och matsalsmöbel samt lounge-del. Fönster i olika väderstreck möjliggör ljusets spridning. Från ena fönstret kan ni blicka ut mot Ramberget. Utanför vardagsrummet sträcker sig den stora balkongen.

Balkongen är en av bostadens karaktärsdrag. Stor balkong i soliga sydost med underbar utsikt in mot älven. En härlig plats att verkligen koppla av och njuta av livet. Kvällstid har du en fin vy över det skiftande ljuset i city och den vackert belysta Eriksbergsdockan samt Masthuggskyrkan. Inglasningen ger en känsla av ett extra rum. Under varma sommardagar kan ni dra undan glasen och låta solens strålar sprida värme. Tack vare inglasningen är det lika mysigt att sitta här kalla kvällar eller när regnet faller. Här får ni er egna mysiga oas.

Det rofyllda och väl tilltagna sovrummet nås från hallen och rymmer både dubbelsäng och övrigt möblemang efter önskemål. Här erbjuds gott om förvaring i form av en stor klädkammare.

I anslutning till matplatsen nås bostadens andra sovrum, används idag som barnrum men kan även lämpa sig till gäst-, eller arbetsrum. Här kan ni anpassa efter behov.

Bostaden har ett rymligt badrum som är stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustningen består av wc, kommod, dusch och handdukstork. För högsta vardagskomfort erbjuds därtill en tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.
Brf/BF

Förening

Välskött förening med fin gård mot vattnet. Föreningen har 86 lägenheter fördelade på tre flerbostadshus med 6 och 8 våningar samt en lokal. Husen är byggda av JM och inflyttning var 2013-2014. Finns en lokal i föreningen på 103 kvm som hyrs ut och där finns en mycket trevlig italiensk kvarterskrog som skapar en fin inramning. Hagabadet med avslappnande spa och fin restaurang ligger i huset intill. Här ges lugn och ro med havet som främsta granne. Ett stenkast bort finns Slottsbergets genuina charm och utanför dörren har du kajpromenaden som leder till kultur, restauranger, hotell, utställningar mm.

Antal lägenheter
86 st
Antal lokaler
1 st
Ekonomi
Föreningen har mycket god ekonomi och har amorterat extra på befintliga lån. Lånen är även omlagda till bra ränta. Under 2016-2017 har ingen avgiftshöjning skett. Avgiften för 2018 kommer att hanteras vid styrelsens budgetmöte under hösten.
Andelstal
1.09167%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
80 kvm
Våning
6/7, hiss finns
Avgift
3 891 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Tripleplay. Varmvatten debiteras separat en gång i kvartalet
Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i sydostläge.
Andel i föreningen
0.010917%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 51501

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2013
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Levereras av Telia genom Telia Tripleplay med fiberanslutning.
Ventilation
Mekanisk frånluftsvent m återvinning
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster
Övrigt
Gemensamma grönytor, gångvägar, planteringar, cykeluppställningsplats, grillplats, sittytor, lekplats och utebelysning.
Energiprestanda
52 kWh/m² år

Övriga utrymmen

I föreningen har du tillgång till två cykelrum samt extra förråd att hyra.

Bilplats

Föreningen förfogar över 55 garageplatser. Kostnaden ligger på 800-1200 kr/mån beroende på platsens storlek. Till platserna är det separat kö, i dagsläget 11 personer.

SMS parkering finns bakom ICA och vill man stå i garaget har Familjebostäder haft lediga platser i sitt garage.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse