Eriksberg

Bratteråsgatan 50

Alla bilder

Tvåa i populära Kvarnenområdet!

2 rok 69 kvm 3 395 kr/mån
I populära Kvarnenområdet på Eriksberg ligger denna fina tvåa från 2015. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fönster i två väderstreck gör det till ett rum att trivas i. Exteriört erbjuds en balkong i soliga sydost som bjuder på en milsvid utsikt. Komplett badrum med tvättdel gör din vardag enkel. Här finns även mycket god förvaring genom flertal garderober i båda sovrum och hall. Låg avgift som inkluderar Telia Triple play. Här bor ni fridfullt och vackert med närhet till vattnet men ändå avskilt från kajpromenadens liv & rörelse! Dessutom finns goda kommunikationer in till centrala Göteborg - både landsvägen och vattenvägen.

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Inne i bostaden möts man av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob med Elfasystem. Två av dörrarna är av spegelglas. Golvet pryds av ett praktiskt klinkergolv som övergår till ekparkett vilket sedan är genomgående i hela bostaden.

Från hallen nås vardagsrum och kök som är sammanlänkat i en öppen planlösning. Här är det gott om ytor att socialisera på. Vita skåpsluckor med stilrena metallhandtag. Svart arbetsbänk harmoniserar med den ovansittande vita kaklet. I detta kök erbjuds goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kombinerat kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, micro samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrumsdelen har ett rikligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. Med rymliga kvadratmeter och perfekt läge intill balkongen tangerar rummet att bli bostadens givna sällskapstillhåll. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel eller andra möbler som önskas. Från vardagsrummet når du bostadens balkong. Denna vetter mot väster och solens strålar når hit under eftermiddag och kväll, vilket bereder väg för sköna dagar i solen och härliga grillkvällar i goda vänners lag.

Det väl tilltagna sovrummet ligger till höger om hallen. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå om så önskas. Kläder kan förvaras bakom garderober som löper längst ena väggen.

Badrummet har vita kaklade väggar som går väl ihop till ett mörkt golvklinker, som ger ett sobert intryck. Utrustningen består av wc, dusch, kommod och handdukstork. För högsta vardagskomfort erbjuds en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare
Brf/BF

Förening

Brf Kronhjulet förvärvade i maj 2014 del av fastighet Sannegården 7:11. Husen har nyproducerats med totalentreprenad av JM AB under 2014-2015 och inflyttning påbörjades i oktober 2015. Brf Kronhjulet består av två hus, varav ett i vinkel, på vardera sex våningar. Föreningen består av 77 bostadsrättslägenheter samt en hyreslokal.

Renoveringar

Då huset är byggda 2015 har föreningen inte utfört några större renoveringar. De har heller inga större renoveringar planerade.
Antal lägenheter
77 st
Antal lokaler
1 st
Ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen administreras av Agenta Förvaltning. Avsättning för föreningens fastighetsunderåll ska enligt stadgarna göras årligen. Föreningen har en mycket god ekonomi.
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
69 kvm
Våning
3/6, hiss finns
Avgift
3 395 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme (fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem) och kallvatten samt kabel-tv, telefoni och bredband genom ett obligatoriskt tillägg om 220 kr. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet tillkommer.
Balkong/uteplats
Balkong i västerläge
Andel i föreningen
1.3402%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 31305

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Bredband med telefoni och TV, avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster
Energiprestanda
61 kWh/m² år

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Vidare har föreningen tillgång till cykelförråd i källarplan, barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till trapphusen. Sopnedkast anslutna till sopsug finns på gården. Samt en gemsansam gård.

Bilplats

Totalt finns det 42 parkeringsplatser och 3 MC-platser, dessa finns i parkeringsgarage under gården. Uthyrningen av föreningens parkeringsplatser i garaget samt MC-platser administreras av Styrelsen.
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse