Mölndalsvägen 87B

Göteborg, Johanneberg - Almedal
Alla bilder

Nyproducerad modern bostad med industrikänsla & attityd!

Välkommen till Brf Nyx, den lite mörkare och råare delen av det nyproducerade bostadskvartetet Light Factory Gbg! Ytterst stilfull och välplanerad studiolägenhet med industrikänsla. Tidlösa material, ljusa och mörka toner i vacker kontrast, smarta lösningar och ett öppet intryck kännetecknar denna välplanerade bostad. Här kommer du kunna avnjuta fina sommarkvällar på föreningens gemensamma takterrass. Perfekt första bostad, till studenten eller som övernattningslägenhet. Här bor ni med närhet till mataffärer, gym, härliga grönområden, endast tre hållplatser från Korsvägen och på bekvämt avstånd in till citykärnan. Detta konceptboende stod klar januari 2018 och är ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra!

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 048 kr
Boarea
35 kvm
Våning
6/10, hiss finns.

Byggnad m.m

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2017-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt
På tionde våningen kommer du kunna avnjuta bästa solläge på föreningens gemensamma takterrass. Du kommer även ha tillgång till en trevlig tvättlounge där du finner fyra tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Föreningen har även ett par andra gemensamma utrymmen så som cykelrum och barnvagnsrum.
Till varje lägenhet hör ett förråd.
TV-Internetutbud
Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme och kallvatten. Utöver angiven månadsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten, hushållsel samt bredband, TV och telefoni (220 kronor/månaden). Årsavgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Andel i föreningen
1.1155%

Bilplats

Föreningen kommer inneha 26 garageplatser, dessa kommer hyras ut till föreningens medlemmar och föreningen kommer även att förfoga över 2 MC-platser.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Nyx består av ett bostadshus om 10 våningar inklusive källare och garage. Föreningen består av 80 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal i gatuplanet som är planerad för restaurangverksamhet. Byggnadsprojektet har genomförts som totalentreprenad av JM AB. Föreningen kommer att äga marken när byggnationen är färdig. Fastighetsbeteckningen är Del av Krokslätt 33:8, Göteborgs kommun. Adresserna omfattar Mölndalsvägen 87 A-B.
För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfnyx.se

Antal lägenheter
80 st, varav 1 st hyresrätter
Org.nr
769631-7382
Andelstal
1.1155%

Övrigt

Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum på kartan. Projektet är signerat välrenommerade JM som är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Nu har de uppfört elegant upplysta byggnader med adresserna Mölndalsvägen samt Falkenbergsgatan. I byggnaden har det gjorts plats för en gemensam tvättlounge och lyxig takterrass med många soltimmar för föreningens medlemmar att njuta av. Byggnaden är formad som ett L och har hela 10 våningar. I projektet ingår totalt 234 lägenheter med allt från 1 till 5 rum och kök. Detta påkostade boendekoncepten är namngett Nyx och Nova..

Fakta

Antal rum
1 rok
Avgift
2 048 kr
Boarea
35 kvm
Våning
6/10, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post
Välkommen till Mölndalsvägen 89B
Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum
Ett bekvämt framtidsboende, fullt med smarta funktioner
Med Mölndalsån som vacker fond finns förutsättningar för ett enkelt och spontant cityliv
Mittemellan Korsvägen och Krokslätt
Här erbjuds ni en nyproducerad bostad med kvalitet och stilsäkra materialval
På bekvämt avstånd från stadens puls
Här bor ni med närhet till det mesta, endast tre hållplatser ifrån Korsvägen!

Planritning

anmäl intresse