Eriksberg

Norra Skeppspromenaden 8

Alla bilder

Genomgångstrea nära kajpromenaden med en glimt ned mot älven!

3 rok 75 kvm 4 214 kr/mån
Ett stenkast från Eriksbergs vackra kajstråk finner ni denna genomgångtrea som präglas av härligt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på våning 6 med ett högt och fritt läge. Här ges utsikt mot grönskande Sörhallsberget samt mot vattnet. Bostaden erbjuder balkong i sydost respektive väst, utmärkt för att kunna njuta av såväl förmiddags- som eftermiddagssol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla i bostaden och inbjuder till att umgås med nära och kära. Genom de stora fönstren tillåts ljuset sprida sig fint i bostaden och i kombination med sobra färger fås ett harmoniskt hem. Bostaden bjuder på ett välplanerat modernt kök med ljusa färgval, två sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning.

En kort promenad från bostaden finner du Eriksbergskajen med dess härliga folkliv, caféer och vackra vyer. Varför inte ta en promenad längs kajen och njut av livet vid vattnet eller ta en picknick på Sörhallsberget med utsikt över Göteborg? Bostaden bjuder goda kommunikationsmöjligheter in till centrala Göteborg via båt såväl som buss..

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Vi öppnar ytterdörren och stiger in i den inbjudande och väldisponerade hallen. Bra med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor direkt på vår högra sida, samt en garderob som ger god förvaring. På golvet finns praktisk klinker som sedan övergår i en vaxad ekparkett i gråbrun nyans vilket är genomgående för hela bostaden. I anslutning till hallen når du den generösa klädkammaren för både hängande samt liggande förvaring.

Genom hallen når du badrummet som totalrenoverades 2016 och erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena nyanser. Svart klinkergolv som bryter av mot vita kaklade väggar. Duschen skiljs av genom två glasdörrar. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Vidare finner du wc-stol, handduktork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för vardagens göromål. Taket har lyxig spotlights.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden. Det öppna köket ihop med vardagsrummet. Köksdelen som till dels renoverades under 2016 inbjuder till härlig matlagning tillsammans med vänner och familj. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter för köksredskapen i kökets över - och underskåp. Inredningen går i ljusgrå med släta köksluckor tillsammans med en svart bänkskiva av granit och vitt kakel ovan. Utrustningen består av induktionshäll med köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd, diskmaskin samt en kyl och frys i fullstorlek. Matplatsen knyter ihop kök och vardagsrum. Här får du plats med många middagsgäster.

Det väl tilltagna vardagsrummet ger dig många möbleringsmöjligheter. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån når du den lilla trevliga balkongen i västerläge varifrån du blickar bort mot bockkranen.

Till vänster om hallen finner vi den privata delen av bostaden. Två sovrum och en liten passage som lämpar sig väl som arbetshörna eller till förvaring. Båda sovrummen rymmer säng med tillhörande sängbord. Den större balkongen nås från det mindre rummet och här har du plats för möbelgrupp och kan njuta av förmiddagskaffet. Från balkongen under bar himmel kan du glimta ner mot älven och spåna på folklivet endast ett stenkast från bostaden.
Brf/BF

Förening

Brf Fyrskeppet består av 58 bostadsrättslägenheter och är belägen med ett centralt läge på Eriksberg. Adress Norra Skeppspromenaden 2-8. Lägenheterna stod inflyttningsklara under 2003.

Föreningen har en övernattningslägenhet.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. I föreningen finns även cykelförråd och tvättstuga (två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel). Dessutom har föreningen en en föreningslokal som medlemmarna får hyra. Föreningslokalen ligger i samma trappuppgång som lägenheten och den består av ett allrum med köksavdelning, ett sovrum med våningssäng samt ett fräscht badrum med dusch. Hela lokalen är smakfullt inredd med soffgrupp, matbord och TV.

Parkering

Föreningen disponerar över ett antal parkeringsplatser utomhus, kallgarage samt varmgarage. Separat kö till samtliga platser.
Varmgarage kan hyras fn 800:-/månad, kö. Det finns även utomhusparkering inom föreningen för 400kr:-/månad. Ett P-hus (kallgarage) är dessutom byggt mot Sörhallsberget -medlemmar i Brf Fyrskeppet anmäler sig till styrelsen i Fyrskeppet för att ställa sig i garagekön (600:-månad). En bit från fastigheten (Friskis & Svettis) finns ett separat P-hus; Deckshuset; bokas via, Aspelin-Ramm Fastigheter AB 031-7601190
Antal lägenheter
59 st
Andelstal
1.64%
Pantsättningsavgift
448 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr (betalas av Säljare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
75 kvm
Våning
6/7, hiss finns
Avgift
4 214 kr
Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband, tv samt bostadsrättstillägg
Balkong/uteplats
Två balkonger; en mindre mot väster och en större mot öster.
Andel i föreningen
1.6581%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 461

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2003
Föreningen äger marken?
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster
Övrigt
Bostaden är ombyggd från tvåa till trea samt smakfullt renoverad.
Energiprestanda
128 kWh/m² år
Driftkostnader
Försäkring
130 kr
Hushållsel
355 kr
Totalt
485 kr/mån
Personer i hushåll
2 st
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse