Jägaregatan 2B

Göteborg, Hisingen
Alla bilder

Kvadratsmart 1,5:a med låg avgift!

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta 1,5:a med låg avgift, i populärt och expansivt område. Entrén till bostaden nås via egen ingång från markplan. Bostaden inrymmer ett luftigt allrum som ger plats för soffa och tv-möbel samt en rymlig sovrumsdel med avskiljande vägg. Här erbjuds även ett nyrenoverat kök (2017) med plats för matbord, badrum samt wc. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp..

Här bor man i ett trevligt område med närhet till både vardaglig service och natursköna omgivningar som Ramberget och Keillers Park, Göteborgs finaste utsiktsplats. En kort promenad från huset ligger Wieselgrensplatsen, Vågmästarplatsen samt Kville Saluhall som lockar med de bästa delikatesserna från världens alla hörn. Närhet till Backaplan, som erbjuder ett stort utbud av shopping och mat. Det är även nära till Norra Älvstranden där natur och stad förenas: älven möter restauranger, butiker och kaféer och man kan även ta båten över till stan. Goda kommunikationer med spårvagn som tar dryga 8 minuter in till centrala stan. Perfekt lägenhet för studenten med närhet till Chalmers campus Lindholmen!

Välkommen på visning!

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 608 kr
Boarea
44 kvm
Våning
2, hiss finns ej.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1101
Byggnadsår
1946
Andel i föreningen
4.65%

Driftskostnad

El
140 kr
Försäkring
30 kr
Totalt
170 kr/mån

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Brämaregården 7:12 bildades 2016 och är belägen på Jägaregatan 2 A - C i Göteborg. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2016 och består av ett flerbostadshus om 4 våningar med 17 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 1946.

Org.nr
769632-0006
Andelstal
7.13%

Övrigt

Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Tillsammans tillhörde de förr i tiden Lundby socken, som blev svenskt 1253. På 1800-talet började hus byggas upp på de torrlagda vassmarkerna. Dessa ersattes under 1950- och 60-talen av moderna villor och flerbostadshus. Idag är Centrala Hisingen ett område som präglas av nytänkande och framtidsvisioner!

Här erbjuds god service för de boende. I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring ett litet torg. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby sjukhus och ett köpcentrum med apotek. Backaplan är det stora shoppingcentrat. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger. Mitt i stadsdelen ligger Lundby stadsdelshus med medborgarkontor och bibliotek med café och hälsoinformation. Stadsdelen har flera föreningar med verksamheter inom idrott, musik och kultur som riktar sig till alla åldrar. Vid Lundbybadet och Rambergsvallen finns sim- och ishall samt fotbollsplaner. Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når du Göteborgs centrum, Lindholmen och Eriksberg. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får du en hänförande utsikt över staden och skärgården. Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd.

Fakta

Antal rum
1.5 rok
Avgift
2 608 kr
Boarea
44 kvm
Våning
2, hiss finns ej

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

Dokument | länkar

Årsredovisning 2016Stadgar.pdf
Välkommen till Jägaregatan 2B
Allrummet bjuder in till social samvaro...
...och här har ni plats för soffa med tillhörande möblemang
Nyrenoverat kök från 2017 i modern design.
Ljus och luftig hall med goda förvaringsmöjligheter
Genomgående planlösning
Entrén till bostaden nås via egen ingång från markplan
Brf Brämaregården 7:12
En kort promenad från huset ligger Kville Saluhall...
...som lockar med de bästa delikatesserna från världens alla hörn
Goda kommunikationer med spårvagn som tar dryga 8 minuter in till centrala stan

Planritning

anmäl intresse