Instön

Djupuddsvägen 30

Alla bilder

Havsnära hus med idylliskt läge på Instön- 2 gäststugor!

3 rok 135/15 kvm 1 336 m² tomtarea

Här på Instön intill Marstrand erbjuds nu ett mycket välskött hus med toppenläge i slutet av en lugn återvändsgata. Med vacker natur inpå knuten. Fastigheten ligger väl skyddad i en grön liten oas på Norra Instön med närhet till bad & båtliv. Huvudbyggnaden är fördelad på hall, kök med matplats med stora skjutdörrspartier ut till altan vilket ger en ytterligare dimension. Vardagsrum med braskamin som värmer skönt kyliga kvällar och samtidigt förhöjer mysfaktorn. Sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till skyddad altan på husets baksida. I huset finns ytterligare ett sovrum med plats för våningssäng. Stort helkaklat badrum med dusch samt separat tvätt/klädvårdsrum med många garderober och maskiner. Huset kantas av flera fina altaner i solexponerade lägen såväl mer som mindre insynsskyddade. Med plats för större som mindre fester runt dukade bord. Till fastigheten hör även ett större dubbelgarage och två charmiga gäststugor med bastu, perfekt att erbjuda gästerna. I källaren finns bergvärmeanläggning likaså ett hobbyrum och gott om förvaring. Gräsmatta för lek och spel och ett fint växthus av glas för odlingsintresserade. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Interiör

Ni välkomnas av en snygg entré, med inbjudande entréveranda. Här finns möjlighet att möblera med utemöbler och njuta av frukosten i morgonsolen. Väl inne i huset möts vi av en luftig hall öppen mot vardagsrummet. Bra avhängningsmöjligheter till vänster i form av inbyggd garderob med skjutdörrar av spegelglas.

Direkt till vänster om hallen finner vi det första sovrummet med plats för säng och arbetsplats. Vackert oljat Merbaugolv.

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, vask samt frysskåp. Praktiskt inredd med gott om bänkyta och städskåp, allt för att underlätta tvätthanteringen för familjen. Målade väggar och tak, klinkers på golvet. Infällda spotlights i taket. Frostat fönster.

Rymligt, helkaklat badrum med infällda spotlights i taket. Badrummet har en duschhörna med praktiska duschväggar, vägghängd wc, dubbla handfat, kommod samt handdukstork. Frostat fönster.

Rakt fram finner vi föräldrasovrummet med skjutdörrar i glas till altanen. Sovrummet är generöst med plats till såväl stor dubbelsäng och ev. övrig möblering såsom skrivbord. Här har förvaringen lösts både snyggt och smidigt med en hel vägg inbyggda garderober. Även här är ett vackert oljat Merbaugolv och infällda spotlights i taket.

Vidare öppnar vardagsrummet upp som är stort och lättmöblerat med gott om utrymme för en rejäl soffgrupp samt annat möblemang. Stora fönsterpartier som ger dig ett generöst inflöde av ljus utan insyn. Öppen spis för både mys och värme. Samma fina merbauparkett som de övriga rummen. Har man behov att ett ytterligare sovrum så kan man enkelt dela av alkoven i vardagsrummet till ett sovrum med fönster.

Här erbjuds ett trivsamt kök med gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade. Vit köksinredning, mörka bänkskivor i granit
samt infälld rostfri dubbelvask. Den maskinella utrustningen består av kyl, upphöjd diskmaskin, köksfläkt samt mikrovågsugn. Här finns utgång som leder ut till den ljuvliga altanen med eftermiddagssol, vilket inbjuder till sköna grillkvällar. Infällda downlights och spotlights.

Gäststuga 1 ligger vid altanen utanför köket. Här finns två våningssängar med plats för två gäster. Utrustad med bastu med Tylö elaggregat och dusch. Hallen har plastmatta och träpanel på väggar och taket.

Gäststuga 2 är belägen intill garaget. Utrustad med toalett med wc och handfat samt handdukstork. Plastmatta på golvet, målade väggar och tak. Trinettkök med kyl i hallen, plastmatta på golvet och målade väggar och tak. Allrummet rymmer fyra våningssängar med plats för fyra gäster . Rummet har trägolv, vitmålade timmerväggar och träpanel i taket som är vitlaserat.


Välkommen på visning för att uppleva denna skärgårdsidyll!
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
3 rum och kök, varav 2–3 sovrum
Bo & biarea
135 + 15 m²
Fast.beteckning
Instön 1:275
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
1 336 m²
Slutpris
4 800 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 plan med källarförråd, krypgrund
Byggnadsår
1970 (Om- och tillbyggnad )
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Aluzink
Grundmur
Betongsten + leca
Tak
Aluzink
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Bergvärme med golvvärme
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Djupborrad brunn (60 m) som delas med granne. I pumphus pump+hydrofor med filteranläggning , partikel + kolfilter + luftning av vatten med filter för resp. fastighet. Radon < 0,27 av gränsvärde. Godkänt avlopp- försett med 3-kammarbrunn m markbädd, 2 m2 skiljetank.
Ventilation
Mekanisk frånluft

Renoveringar

2018 Växthus 2015 Dubbelgarage byggt 2015 Bostadshus utvändigt målad 2015 Gäststugor utvändigt målad 2012 Bostadshus invändigt målad

Tomten

Förmedling av båtplatser går via Djupuddens intresseförening. Det finns ett kösystem där man får anmäla sitt intresse för att få tillgång till en båtplats vid flytbryggorna. Engångskostnad 10 000 kr samt en årskostnad på 2 000 kr.

Uteplats

Fin, uppväxt trädgård på framsidan, berg och ljung på baksidan. Körsbär, fläder, rönnar och äpple.
Driftkostnader
Hushållsel
13 253 kr
Samfällighetsavgift
400 kr
Renhållning
1 850 kr
Försäkring
3 816 kr
Summa
19 319 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
2 st
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse