Skulltorp

Tage Madsens väg 5B

Alla bilder

Genomgångstvåa med toppenläge nära Allum och Partille Arena!

2 rok 54 kvm 3 745 kr/mån

Nu ges chansen att förvärva en mycket trivsam genomgångstvåa med möblerbar balkong i sydost. Bostaden har genomgående generöst ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Den yteffektiva planlösningen gör att bostaden känns rymlig med sovrum, charmigt kök, samt ett generöst vardagsrum med fiskbensmönstrad parkettgolv och möjlighet till både matbord och soffgrupp. Badrummet är stilrent renoverat vid stambyte 2010/2011 i klassiska tidlösa toner. Läget är centralt med busshållplats runt knuten. På Tage Madsens väg bor du i en expansiv stadsdel med närhet till det mesta. Partille växer så det knakar med exempelvis nya kvarteret Partille Port och Partille Arena med café, bowlinghall och gym utöver de självklara idrotts- och kulturevenemangen. På gångavstånd finns Allum köpcentrum och Partille centrum med service, affärer och goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen att trivas.

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrummet med plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du bostadens balkong som är belägen i sydostlig riktning. På sommaren fungerar balkongen som en förlängning av vardagsrummet. Här får du plats med ett trevligt möblemang och kan du luta dig tillbaka för att omfamna lugnet.

HALL
Ljus, välkomnande möblerbar hall med ekparkettgolv från 2015 i samtliga rum förutom vardagsrummet. Från hallen når vi bostadens samtliga rum.

SOVRUM
Direkt till höger om hallen finner vi ett suveränt sovrum i generös storlek och härligt fönsterparti och garderobsvägg. Utöver dubbelsäng kan den som vill enkelt inreda med exempelvis skrivbordshörna, läsfåtölj eller sminkbord.

KÖK
Ett kök med goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter och kakel ovan diskbänk. Köket delvis renoverat 2015, nya vitvaror och bänkskiva 2018. Vita släta fronter samspelar med svart stänkskydd och vacker bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt.

BADRUM
Badrummet är praktiskt beläget i förlängningen av hallen. De vita kakel väggarna matchas stilfullt till golvet. Utrustningen består av wc, badkar, dusch, spegelskåp samt kommod.
Brf/BF

Förening

Brf Strandlinjen bildades 2006 och består av 30 lägenheter varav 3 är hyresrätter, och 1 lokal. Föreningen äger fastigheten Partille Lexby 2:28. Adresserna är Gamla Strandlinjen 1 och Tage Madsens väg 5. Fastigheten bebyggdes 1952. Lägenheterna är fördelade enligt följande:

18 st 2 rok
6 st 3 rok
6 st 4 rok
Föreningens lokal är 45 kvm, och hyrs i dagsläget ut till en fotostudio.

Parkering

BRF har 7 st garageplatser som kan hyras mot en kostnad av 700 kr/mån. Det finns även 11 st p-platser till en kostnad av 220 kr/mån.

Renoveringar

Föreningen har upprättat en underhållsplan som sträcker sig fram till 2044. Under 2016 installerades ett nytt låssystem med taggar.
I början av 1990-talet genomfördes stamrenovering.

I början av 1990-talet genomfördes stamrenovering. Samtliga lägenheters stammar har spolades 2017.
Namn
Brf Strandlinjen
Byggnadsår
1952
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Fast.beteckning
LEXBY 2:28
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
7696143-5460
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
30 st varav 3 st hyresrätt(er)
Antal lokaler
1 st
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rum och kök
Boarea
54 m²
Våningsplan
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Månadsavgift
3 745 kr/mån
Ingår i avgiften
Andel i föreningen
2.78139%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 00210
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Slutpris
1 850 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1952
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Kabel - Tv genom Comhem. BRF är Ej ansluten till fiber.
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Renoveringar

Se årsredovisning.

Uteplats

Möblerbar balkong i sydostligt läge.

OBS!
Till bostaden hör även ett källarförråd.

Bilplats

BRF praktiserar separat kö-system. Föreningen har 7 garageplatser, kostnad 700kr/mån. Det finns även 11 p-platser, kostnad 220kr/mån. I dagsläget finns det lediga garage att hyra. Det finns inga lediga p-platser i dagsläget.

Det finns besöksparkering som ägs av Akelius, där kan man köpa månadsbiljett för 350kr/mån.
Driftkostnader
Hushållsel
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Nätbolag
Göteborgs energi
Elleverantör
Din el
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse