Eriksberg

Monsungatan 32

Alla bilder

Kvadratsmart 1,5:a mitt i Eriksbergsdockan!

1.5 rok 37 kvm 2 050 kr/mån

I hjärtat av expansiva Eriksberg presenteras denna kvadratsmarta bostad med vacker utsikt mot det glittrande vattnet. Det härliga ljusflödet in från fönstren sprids fint över de öppna ytorna och bidrar till ett harmoniskt hem. Balkong i söderläge med utsikt ner mot Eriksbergsdockan blir en naturlig förlängning av bostaden och skänker luftig känsla till hemmet. Öppen och socialt planerad planlösning med smart åtskild sovalkov. En solid brf där fiberbredband ingår i den låga avgiften. Här bor ni i en fantastisk miljö alldeles intill älven. Härliga naturområden finns i området såsom Färjenäsparken, liksom många lekplatser. Rikt restaurangutbud, populära promenadstråk längs med kajen samt goda kommunikationer som finns bara någon minut bort som tar dig in till city snabbt & smidigt..

En bostad för dig som vill njuta av livet!

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

Hallen erbjuder god avhängningsplats för ytterkläder och skor direkt till höger om entrén. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för alla funktioner som man behöver. Naturlig plats för matbord i anslutning till köksdel och plats för soffa med TV hörna. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Köket kommer från Myresjökök och har vita, högblanka luckor och lådor, mörkgrå bänkskiva och silverfärgade vitvaror. Här finns självklart bekvämligheter som mikro, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Dessutom kyl/frys och ugn. Sovalkoven är likaledes inredd i harmoniska toner. En rumsavskiljare, i form av exempelvis skynke eller bokhylla, kan sättas upp för att skapa en tydligare linje mellan de sociala och privata ytorna. Från rummet har du utgång till den stora möblerbara balkongen i söderläge som skapar ett ytterligare rum under sommarmånaderna.

Helkaklat badrum i sober färgskala. Duschen avskiljes genom två glasviksdörrar. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Här finns även en separat tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Ovan sitter en praktisk arbetsbänk vid sidan av finns skåp för förvaring.
Brf/BF

Förening

Brf Compagniet är en äkta bostadsrättsförening med totalt 120 bostadsrätter samt tre lokaler med hyresrätt. Husen om 8 respektive 12 våningar har ett fantastiskt läge intill det stora trä däcket vid Dockans inre. Föreningen bildades 2010. Göteborg Sannegården 66:1. Fastigheten bebyggdes 2013-2014. Till föreningen hör adresserna Monsungatan 24-36. Bostadsrättsföreningen äger marken som byggnaderna står på.

Gemensamma utrymmen

I källaren och entrévåningar finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra.

Parkering

Föreningen har till uthyrning 42 parkeringsplatser i eget garage (1000 kr) under gården samt ytterligare 36 parkeringsplatser i ett närliggande garage (1000 kr) i området. I dagsläget är det kö till garageplatserna under huset men det kan finnas enstaka lediga platser i Eriksbergsdockans garage. 2 st MC-platser finns också. MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/mån.

Föreningen har 42 parkeringsplatser i det egna garaget (plan 0 och -1) som kan hyras för 1000 kr/månad varav 2 handikapp-platser plus 2 st MC-platser som kan hyras för 400 kr/månad, samt 36 parkeringsplatser i Eriksbergsdockans garagesamfällighet (även kallad bergrummet). Dessa platser är vigda för bostadsrättsinnehavarna i Brf Compagniet.

Samtliga platser i husets garage är försedda med laddstationer för elbilar/laddhybrider. Har du en elbil eller laddhybrid bör du ange detta när du anmäler dig för intresse, då vi ger förtur enligt principen ”varannan elbil”.Platserna i husets garage administreras Bredablick Förvaltning, se sedan ”parkering”. Kostnad för att hyra en plats i Eriksbergsdockans garage är 1000 kr/mån.
Platserna administreras av APCOA 08-556 306 70.?

Renoveringar

2015-2018 utfördes Inglasning av balkonger & terrasser
2018 utfördes spolning av hela fastighetens rör
2018-2019 installerades laddstationer för el- och hybridbilar samt byte och utökning av passagesystem

Föreningen följer en underhållsplan sedan 2017 som sträcker sig till 2046.
Namn
Brf Compagniet
Adress
Monsungatan 22
Byggnadsår
2014
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-7749
Föreningens ekonomi
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Bredablick. Ekonomisk underhållsplan är upprättad. Föreningen har en mycket god ekonomi och likviditet.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
120 st
Antal lokaler
3 st
Överlåtelseavgift
1162 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
465 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Gårdsplats
Mellan husen har föreningen en trevlig gård belägen på, ett från gatunivå, upphöjt bjälklag ovan garaget.
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
1.5 rum och kök
Boarea
37 m²
Våningsplan
Våning 2 av 8. Hiss finns.
Månadsavgift
2 050 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme och Telia Triple-play (kabel-TV, bredband & IP-telefoni). Föreningen har individuell mätning och debitering för vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer därför ett obligatoriskt vattentillägg på ca 34 kr/mån.
Andel i föreningen
0.005058%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 32 - 1102
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Slutpris
2 650 000 kr

Om fastigheten

Byggnadsår
2014
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia Triple Play, där abonnemangsavgift för digital tv, bredbandstelefoni och bredband Fiber LAN ingår i avgiften. Det går givetvis att utöka både TV och Bredband till en extra kostnad.

Uteplats

Möblerbar balkong, vilken det finns möjlighet till att inglasa, med söderläge.

Bilplats

Brf Compagniet har 41 parkeringsplatser i eget garage samt samt 36 parkeringsplatser i Eriksbergsdockans garagesamfällighet. Platserna tilldelas enligt separat kö. Kostnaden för garageplats ligger för närvarande på 1 000 kr/mån.
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse